MARIJA ŠERIFOVIĆ PREKINULA KONCERT ZBOG DANKE ILIĆ: Reči koje je posvetila UBIJENOJ devojčici teraju suze na oči!

Autor:

Zabava

06.04.2024

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović rasplakala sve!

MARIJA ŠERIFOVIĆ PREKINULA KONCERT ZBOG DANKE ILIĆ: Reči koje je posvetila UBIJENOJ devojčici teraju suze na oči!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Poznata pevačica Marija Šerifović večeras je u Podgorici održala svoj drugi koncert na turneji pod nazivom „Dolazi ljubav“. Pred prepunom Bemax Arenom Marija je otvorila i večerašnji koncert numerom „Drugačija“ sa novog albuma.

Posebno emotivan trenutak na večerašnjem koncertu je bilo izvođenje pesme „Dobar vam dan“, koju je Marija posvetila ubijenoj devojčici Danki Ilić iz Bora, piše Blic.

Foto: Youtube.com printscreen

Marija Šerifović

 

Nakon 20 godina karijere, ovo je prvi Marijin koncert u Bemax Areni, a nakon izvođenja pesama sa novog albuma koji je izašao u oktobru prošle godine, usledili su neki od njenih najvećih hitova. Kao specijalni gost na večerašnjem nastupu, Mariji se na sceni pridružio Danijel Alibabić sa kojim je izvela duet „Pola Sunca“.

Marija Šerifović započela je prošlog meseca veliku regionalnu turneju, a u prodaji su karte za solističke koncerte 10. maja u Slavonskom brodu, 25. maja u Kragujevcu, 8. juna u Cirihu, 2. novembra u Skoplju. Ostale nastupe, Marija je obećala da će uskoro najaviti.

 Pevačica Marija Šerifović je na svom Instagram profilu objavila crnu pozadinu sa emotikonom slomljenog srca, simbolično oslikavajući svoju tugu zbog ovog tragičnog događaja.

 

Podsećamo, Marija Šerifović je podelila svoje emotivno iskustvo majčinstva, istakavši da trenutak kad je upoznala svog sina ne može da se uporedi ni sa čim što je do tada doživela. Opisala je kako se dugo pripremala za taj trenutak i koliko je sam prvi dodir sa sinom bio neopisiv i poseban.

Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj - rekla je muzička zvezda ranije za Blic.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading