ISPLIVALI SNIMCI HAOSA NA AERODROMU: Ćerke funkcionera SPS vređale predsednika Vučića i pretile pesnicama (DOKAZ VIDEO)

Autor:

Vesti

02.08.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerke narodnog poslanika SPS Vladana Zagrađanina Anja i Mia divljale su na aerodromu "Nikola Tesla" - vređale su predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao i policijsku službenicu kojoj su i pretili batinama. Zagrađanin, koji se dokopao vlasti, upravo zahvljajući SNS, nije uradio ništa da spreči svoje ćerke.

ISPLIVALI SNIMCI HAOSA NA AERODROMU: Ćerke funkcionera SPS vređale predsednika Vučića i pretile pesnicama (DOKAZ VIDEO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Vladan Zagrađanin

Ćerke funkcionera SPS Vladana Zagrađanina su se provlačile ispod traka postavljenih za obavezan smer kada su došle na pasošku kontrolu, službenica ih je upozorila, a one su tada počele da laju AV-AV i da je vređaju, kao i da joj prete batinama.

Njih su preuzeli radnici Odseka za suzbijanje prekograničnog kriminala i suzbijanja ilegalnih migracija, a u konsultaciji sa dežurnim tužiocem događaj je klasifikovao kao krivično delo.

Podsetimo, portal Republika je već pisao o ovom slučaju, a sada se pojavio i snimak koji sve dokazuje.

Pogledajte snimak haosa koji su pravile na aerodromu:

Njihov otac, Vladan Zagrađanin, visoki funkcioner SPS-a i narodni poslanik bio je prisutan i nije se pozivao na poslanički imunitet, ali takođe nije ništa uradio kako bi sprečio svoje ćerke da vređaju aktuelnu vlast i predsednika Vučića, zbog koga je i na svim tim funkcijama.

Povodom ove situacije, Zagrađanin se oglasio za naš portal.

- Ne odgovaram na ta pitanja, to je bilo davno. Zašto bih se pozivao na bilo šta? Pošto neko radi neispravno i loše, nemam razloga da se pozivam. Moje ćerke su odlične, pametne, kulturne, vaspitane. Normalna deca kao i sva, prosečna deca kao i sva ostala. Taman posla da su pretile, to su gluposti, to je na sudu i ne dotiče me - zaključio je Vladan Zagrađanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (22)

Loading
Kristina

02.08.2023 20:33

Strašno, kakvo nevaspitanje.

Mirko

02.08.2023 20:34

Bar bi funkcioneri Spsa trebali da budu zadovoljni, Vučić ih stalno uključuje u postizbornu koaliciju i poštuje Sps.

Nevena

02.08.2023 20:37

Kakve glupače.

Бранко

02.08.2023 20:38

Ово је срамота.