PREDSEDNIK VUČIĆ U PETAK NA OBELEŽAVANJU DANA SEĆANJA NA STRADALE I PROGNANE U AKCIJI "OLUJA"

Autor:

Vesti

02.08.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u dvodnevnoj poseti Republici Srpskoj u četvrtak i petak tokom koje će prisustvovati Savetu za saradnju Republike Srbije i Republike Srpske, kao i obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji "Oluja".

PREDSEDNIK VUČIĆ U PETAK NA OBELEŽAVANJU DANA SEĆANJA NA STRADALE I PROGNANE U AKCIJI "OLUJA"

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Aleksandar Vučić će u četvrtak u 17.00 sati obići novoizgrađeni vrtić u Srpcu, navodi se u saopštenju Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike.

U petak, 4. avgusta Vučić će se sastati sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i srpskim članom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović, nakon čega će se održati Savet za saradnju Republike Srbije i Republike Srpske.

U 17.15 predviđeno je polaganje venaca na spomen-obeležje na Petrovačkoj cesti, a u 19.00 sati prisustvovaće obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji "Oluja".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (51)

Loading
Srba

02.08.2023 13:00

Žrtvama Oluje uvek treba dati pomen. Nikada da se zaboravi ono što se desilo našem narodu, njihova stradanja nece biti uzaludna

Keti

02.08.2023 13:03

Svake godine obeležavamo secanje na stradale i prognane. I nikad da se ne zaboravi.

Sofija

02.08.2023 13:05

Srb8ja nikada nece zaboraviti proterane i prognane u "Oluji".

Jovana

02.08.2023 13:06

Progrom ne sme da se zaboravi.