ŠOK ZA RAMOSA: Barselonin klan mu stopirao transfer!

Autor:

Sport

02.08.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac ostao bez već viđenog ugovora.

ŠOK ZA RAMOSA: Barselonin klan mu stopirao transfer!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera iz Majamija Lionel Mesi, Serhio Buskets i Đordi Alba blokirali su prelazak Serhija Ramosa u klub sa Floride, prenosi španski "El Nasional".

Serhio Ramos je na kraju prošle sezone napustio Pari Sen Žermen kao slobodan igrač. Nekadašnji španski reprezentativac imao je ponude nekoliko klubova iz Saudijske Arabije, ali je počeo pregovore sa Interom.

Međutim, trojica bivših fudbalera Barselone Lionel Mesi, Serhio Buskets i Đordi Alba, koje je klub iz Majamija angažovao u letnjem prelaznom roku, zaustavili su transfer Ramosa u Inter.

Španski mediji podsećaju da su Mesi i Ramos bili saigrači u Pari Sen Žermenu, ali je Španac bio na strani klana koji je predvodio Kilijan Mbape i nikada nije bio u prijateljskim odnosima sa argentinskim fudbalerom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Serhio Ramos i Kilijan Mbape u zagrljaju

Oni takođe ističu da postoji veliki rivalitet između bivših igrača Barselone i Reala, koji ne žele da igraju zajedno u Majamiju.

Ramos (37) je 16 godina igrao za Real, a još nije odlučio gde će da nastavi karijeru, pošto je Sevilja, u kojoj je i započeo profesionalnu karijeru, odbila da ga angažuje.

Ramos je za reprezentaciju Španije odigrao 180 utakmica na kojima je postigao 23 gola, a mnoge od tih mečeva je igrao upravo sa Busketsom i Albom kao saveznicima. Ipak, čini se da su njih dvojica naklonjeniji Mesiju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading