Zukorlićeva stranka predala listu za izbore

Autor: Tanjug

Vesti

15.03.2020

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SPP u koaliciji sa Demokratskom partijom Makedonaca predala je RIK-u listu kandidata za narodne poslanike na parlamentarnim izborima raspisanim za 26. april. Lista nosi naziv "Akademik Muamer Zukorlić - Stranka pravde i pomirenja" i podnela je zahtev za sticanje statusa nacionalne manjine.

RepublikaFoto: Tanjug/Bošnjačka demokratska zajednica
Muamer Zukorlić

Narodni poslanik Stranke slobode i pravde Jahja Fehratović rekao je da su ta stranka i Demokratska partija Makedonaca prikupile i RIK-u predale svu neophodnu dokumentaciju za izborni proces.

Očekuje da lista bude proglašena u rekordnom roku, kao i dobar uspeh liste na izborima i poručuje da će se stranka boriti za poboljšamje života i prava svih građana Srbije, a posedno nacionalnih manjina.

Uputio je poziv za podršku listi svih onih koji osećaju potrebu za pravdom, poboljšanjem ekonomskih prava i regionalnih politika u skladu sa jednakim uslovima garantovanim Ustavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading