Đurić: Jeremić došao do dna političkog prostakluka i bahatosti!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

11.12.2019

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić ocenio je danas da je predsednik Narodne stranke i predsedavajući SzS Vuk Jeremić napadima na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu došao do samog dna "političkog prostakluka i bahatosti".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

Ðurić je u saopštenju naveo da Jeremić građanima nudi budućnost u kojoj će napadi na porodice političkih protivnika i linčovanje onih koji misle drugačije biti normalna stvar, ali naglašava "da mu to neće biti dozvoljeno".

- Razmere njegove perverzije su u suprotnosti sa njegovom neznatnom političkom snagom i Srbija ne treba da strahuje od Jeremića i njegovih revolucionarnih metoda - naveo je Ðurić.


Ponavlja da Jeremiću neće biti dozvoljeno da zatvara granice, izlaže porodice političkoj odmazdi i "zavodi diktaturu i strahovladu".

Komentariše i Jeremićevu ocenu da je lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti intelektualac i patriota, uz ocenu da takvo "podilaženje" ekstremisti i borcu za veliku Albaniju nikada nije viđeno na srpskoj političkoj sceni.

- Kada je Jeremić u pitanju, sramota sramotu stiže. Hvaliti čoveka koji Olivera Ivanovića naziva srpskim ratnim zločincem, koji se javno zalaže za stvaranje velike Albanije i ukidanje svih kolektivnih prava Srbima novo je poglavlje u biografiji beščašća Vuka Jeremića - naveo je Ðurić.


Dodao je i da Jeremić nije izneo nijednu reč osude za presudu Ivanu Todosijeviću, koji je osuđen na dve godine zatvora samo zbog izrečenog stava da je napad na našu zemlju 1999. bio agresija za koju je Račak iskorišćen kao lažni povod.

Jeremić je juče rekao da su informacije o Krušiku, kao i hapšenja u Jovanjici, rezultat "rata klanova porodica Vučić i Stefanović", kao i da je Kurti intelektualac, patriota i prilično stabilan čovek.

Tvrdi i da otac Aleksandra Vučića, Anđelko, utiče na rad BIA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Mrmot

11.12.2019 09:52

Nema dna za Jeremića,obećao je svojim donorima svašta pa ga sad hvata panika.

Stef

11.12.2019 09:53

Slazem se sa Djuricem. Nista bolje se nije ni ocekivali od takvog manipulanta i prostaka.

Miloš

11.12.2019 09:53

Jeremić je odavno na dnu, laže narod zarad dolaska na vlast i pljačkanja države!

Odgovori 10 1
Anita

11.12.2019 17:04

@Miloš - Jeremic i Kurti su istog verskog opredeljenja.