"SRBIJA JE NEZAVISNA, SLOBODNA I SAMA DONOSI ODLUKE"! Vučić: Ja sam ponosni predsednik!

Autor:

Vesti

14.02.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo toga imamo da naučimo iz svoje prošlosti, ali je najvažnije da gledamo kako da zemlju guramo napred, kako da ekonomski napredujemo, kako da razmišljamo o većim platama i penzijama, ali da nikada ne zavoravimo ono što je najviša vrednost i Srbije i svih njenih građana, kao i srpskog naroda u celini - to je sloboda, rekao je Vučić.

"SRBIJA JE NEZAVISNA, SLOBODNA I SAMA DONOSI ODLUKE"! Vučić: Ja sam ponosni predsednik!

Foto: Printscreen/Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas svim građanima Srbije praznik Sretenje, za koji je rekao da najrečitije govori o našoj istoriji, ali koji nam ukazuje i na put u budućnost, put Karađođeve hrabrosti i Miloševe mudrosti i uvek borbe za očuvanje srpske nezavisnosti i slobode.

 

 

- Slobodu nikada i ni po koju cenu ne smemo da žrtvujemo i zato sam ponosni predsednik Srbije koji danas može da kaže da je Srbija slobodna, nezavisna i da sama donosi odluke - napisao je predsednik na Instagram profilu avucic.

- Mnogo toga imamo da naučimo iz svoje prošlosti, ali je najvažnije da gledamo kako da zemlju guramo napred, kako da ekonomski napredujemo, kako da razmišljamo o većim platama i penzijama, ali da nikada ne zavoravimo ono što je najviša vrednost i Srbije i svih njenih građana, kao i srpskog naroda u celini - to je sloboda - rekao je Vučić u Nišu gde je prisustvovao prikazu naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić primio je danas, povodom Dana državnosti Republike Srbije, čestitke brojnih svetskih zvaničnika, a među njima se nalazi i ruski lider Vladimir Putin.

- Primite srdačne čestitke povodom nacionalnog praznika - Dana državnosti Srbije. Odnosi između naših zemalja se zasnivaju na viševekovnim tradicijama prijateljstva, kulturne i duhovne bliskosti. Uveren sam da ćemo i dalje svestrano jačati rusko-srpsko strateško partnerstvo, razvijati konstruktivnu saradnju u različitim oblastima. To nesumnjivo odgovara temeljnim interesima naših bratskih naroda. Iskreno Vam želim dobro zdravlje i uspehe, a svim građanima Srbije sreću i prosperitet - navodi se u čestitki predsednika Putina.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
Zora

14.02.2024 18:50

Srpski narod je oduvek cenio slobodu. Ponosni smo što je i dan danas tako.

Jelena

14.02.2024 18:51

Vučić i treba da je ponosan na Srbiju kakvu je napravio!

Vuk

14.02.2024 18:52

Tako je predsednice! I dok ste vi tu i vodite ovako svoju zemlju,nasa zemlja ce biti nezavisna,slobodna🇷🇸💙🇷🇸

Djordje

14.02.2024 18:56

Ekonomski napredak, rast plata i penzija, stabilna Srbija! Sve to uz Vučićev trud da Srbija bude bolja i jaca!