ISTINA I GLAS SRBIJE JASNO SE ČULI! Vučić sumirao radnu nedelju! TEŠKA, ALI VEOMA VAŽNA!

Autor:

Vesti

11.02.2024

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosan sam na našu borbu da ostanemo zemlja koja sama donosi oduke, pa makar to i zahtevalo put, napisao je Vučić.

ISTINA I GLAS SRBIJE JASNO SE ČULI! Vučić sumirao radnu nedelju! TEŠKA, ALI VEOMA VAŽNA!

Foto: Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu kako je izgledala protekla radna nedelja.

 

 

Istakao je da je ta nedelja bila teška, ali i veoma važna, posebno zbog susreta sa kineskim prijateljima i nemačkim partnerima, kao i zbog učešća na zasedanju Saveta bezbednosti UN.

Vučić je naglasio da je u teškoj poziciji u kojoj se Srbija nalazi, ali da je isto tako važno da se razgovara činjenicama i argumentima. Poseban naglasak stavljen je na predstavljanje neživotnih uslova koji su nametnuti Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i jasnu poruku da se nikada neće odreći svoje zemlje niti svog naroda.

- Za nama je teška, ali važna nedelja u kojoj su se glas Srbije i istina čuli jasno i glasno, kako u razgovorima sa našim kineskim prijateljima i nemačkim partnerima, tako i na najvažnijoj međunarodnoj govornici, na zasedanju Saveta bezbednosti UN - napisao je Vučić i dodao.

- Pozicija u kojoj se nalazimo nije laka, zato je još važnije da razgovaramo činjenicama i argumentima, da predstavimo svima neživot koji je nametnut Srbima na KiM i jasno poručimo da se nikada nećemo odreći svoje zemlje niti svog naroda - piše na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

- Ponosan sam na našu borbu da ostanemo zemlja koja sama donosi oduke, pa makar to i zahtevalo put - napisao je Vučić.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Nevena

11.02.2024 22:12

Nedelja je bila teska i sitacija nije bas najbolja ali uz pravog predsednika koji se zalaze za svoju drzavu i narod sve se moze prebroditi.

Cone

11.02.2024 22:19

Dobar glas daleko se cuje a tako se cuje i glas naseg predsednika koji je svima otvoreno rekao sta misli i da ce se boriti za nasu zemlju i cuvati njen integritet

Nebojša

11.02.2024 22:29

Predsednikov govor u UN, je važan i zbog toga što su našu verziju događaja čuli svi na zapadu, pošto su do sad slušali samo onu u kojoj je Kurti predstavljan kao "good guy".

Maca

11.02.2024 22:35

Protekla nedelja je imala istorijski znacaj za Srbiju! Cuo se glas pravde i istine svuda u svetu!