"CELA BOJANOVA GLAVA JE OTKINUTA, UNAKAŽENA": Jezive fotografije dokazuju hladnokrvno ubistvo, Petković ima dokaze u rukama

Autor:

Vesti

28.09.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imamo živu reč svedoka, dokaze koje Priština ne može da obori - rekao je Petković

"CELA BOJANOVA GLAVA JE OTKINUTA, UNAKAŽENA": Jezive fotografije dokazuju hladnokrvno ubistvo, Petković ima dokaze u rukama

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Petar Petković

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je na vanrednoj konferenciji da Srbija došla do dokaza kako je Kurtijeva policija "hladnokrvno ubila Srbe kod Banjske".

 

 

- Sazvao sam konferenciju kako bih upoznao javnost o svemu, mnogim lažima koje Priština danima plasira. Kako bih sve obavestio zašto je Euleks bio odbijen od strane kosovske policije da učestvuje o istražnim radnjama o onome što se desilo u Banjskoj. Zašto svi ćute zašto je kosovksa policija bila ta koja je obezbeđivala ono u čemu je i sam učestvovala. euleks nije učestvovao u tome jer je kosovska policija želela da sakrije određene dokaze i istainu, a to je da su Srbi hladnokrvno i mučki ubijani - rekao je Petković.

Kazao je da je Srbija dobila pouzdane dokaze, svedočenje zaštićenih svedoka koji su spremni i na poligraf, koji dokazuju da je kosovska policija bez umisljaja ubila Srbe.

- Republika Srbija došla do dokaza, reč je o živim rečima i iskazima, da je Bojan Mijailović, otac dvoje dece od šest godina i 9 meseci, da je hladnokrvo ubijen nakon što je lakše bio ranjen, pao na zemlju i predao se. Bio je ubijen, overen u glavu. to je ono što je kosovska policija htela da sakrije. Imamo dokaze. To je ono što su želeli da sakriju. Od ključne važnosti je naš zahtev da nezavisna komisija pogleda tela ubijenih - dodaje Petković.

Rekao je da Kurti želi da protera srpski narod i to je pokazao u brutalnoj nasilnoj akciji.

- Mi smo zatražili od Euleksa da se izvrši dodatna obdukcija, već četiri dana pokušavaju da sakriju tela. Juče je bilo reči da će predati tela, a to nije učinjeno - dodao je.

Potom je rekao da je porodica upravo identifikovala tela, nakon čega su saznali jezive detalje - glava Bojana M. za koga se sumnja da je hladnokrvno ubijen iako se predao, potpuno je unakažena što ukazuje da je pucano iz neposredne blizine u njega!

- Imamo i dokaze, fotografije, ali one nisu blurovane zbog čega  ne mogu da ih pokažem - rekao je on.

Šta je još Priština pokušala da sakrije?

Rekao je da je Svečlja zabranio Euleksu da učestvuje u istražnim radnjama i da bi se sakrilo ko je u redovima kosovske policije.

- Mi imamo dokaze da su u tim redovima bile profesionalne ubice iz terorističkih kampova. Bio je poslat nalog da se ne vraćaju dok ne pobiju sve Srbe. Ideja je bila da se ceo prostor očisti od Srba. Naš jedini zahtev je da Kfor bude prisutan, da se povuče kosovska policija, ona nema šta da traži tu. Albanski poicajac naišao je na barikade, opšte je poznato da su te barikade postavljane uz eksploziv i zbog toga im niko nije ni prilazio. lagali su i to da ćemo da pošaljemo Vojsku, lagali su i za vozilo da pripada žandarmeriji, i da je Milan Radičić povređen...

 

BONUS UŽIVO

 

https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=Mm5PLDY0eXMsMA==

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Nedica

28.09.2023 13:40

Velika podrska srpskom narodu na Kosovu i Metohiji

Lola

28.09.2023 13:42

Mora se naći kompromis da mogu i jedni i drugi na Kosmetu da žive u miru. Videćemo šta će danas reći direktor kancelarije za KiM

Keti

28.09.2023 13:43

Situacija na KiM je iz dana u dan sve napetija.Bitno je ostati smiren i hladne glave.Kurti upravo i zeli da izazove nemire.

Goran

28.09.2023 13:44

Vreme je da Petar Petković razotkrije nove neistine Aljbina Kurtija