U REDOVIMA KURTIJEVE POLICIJE BILO PLAĆENIH UBICA?! Petković: Da li su dovedeni kako bi hladnokrvno ubijali Srbe po Banjskoj?

Autor:

Vesti

28.09.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oružani sukob dogodio se u noći između subote i nedelje kod manastira u Banjskoj

U REDOVIMA KURTIJEVE POLICIJE BILO PLAĆENIH UBICA?! Petković: Da li su dovedeni kako bi hladnokrvno ubijali Srbe po Banjskoj?

Foto: Profimedia

Specijalci ROSU

Da li je u redovima specijalaca kosovske policije bilo i plaćenih ubica obučavanih u terorističkim kampovima, čiji je zadatak bio da pobiju Srbe, pitao je Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Da li je zadatak tih plaćenih ubica dovedenih u Pištinu sa raznih strana bio da hladnokrvno pobiju Srbe u Banjskoj? - uputio je pitanje međunarodnoj zajednici.

 

U sukobu sa kosovskom policijom u Banjskoj u nedelju su poginuli Stefan Nedeljković iz Zvečana, Bojan Mijailović i Igor Milenković iz Leposavića dok je ime i prezime četvrtog ubijenog Srbina još nepoznato.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

U noći između subote i nedelje, oko 2.46 grupa Srba postavila je dva kamiona kao barikade u Banjskoj. Zatim dolazi kosovska policija da to ukloni, nakon čega dolazi do sukoba i tada je nastradao policajac, a drugi je ranjen.

U jutarnjim časovima u nedelju, prelazi Jarinje i Brnjak su zatvoreni dok pucnjava i okršaj i dalje traju, dok su oko 10 časova Albanci saopštili da su četiri srpska grada zone terorističke operacije.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Nenad

28.09.2023 11:50

Ma jesu sto posto.

nena

28.09.2023 11:51

Podrobno bi se sve trebalo ispitati, ovakvi incidenti ne smeju se više dešavati

Ana

28.09.2023 11:55

Oni ne mogu biti policija nepriznate zemlje Kosovo! To je Srpska autonomna pokrajina i Srpska policija je jedino tamo policija,sve ostalo su Kurtijevi kriminalci, koji služe za progon Srba i ubijanje!

Maja

28.09.2023 11:58

Kurtijev cilj je bio da napdne i pobije Srbe