KURTI SE IŽIVLJAVA I NAD PORODICOM UBIJENOG SRBINA! Ne da njegovo telo, dok deca od 12 i osam godina ne daju krv na analizu!

Autor:

Vesti

27.09.2023

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, je u večerašnjem gostovanju na RTS podsetio da su trojica Srba ubijena u Banjskoj, a da je Igor Milenković, upucan sa oko 12 metara i to u trenutku kada je bacio pušku i podigao ruke.

KURTI SE IŽIVLJAVA I NAD PORODICOM UBIJENOG SRBINA! Ne da njegovo telo, dok deca od 12 i osam godina ne daju krv na analizu!

Foto: Novosti

- Sve se da proveriti. Primetili ste da oko toga nema snimaka iz drona - rekao je Aleksandar Vučić

Kako kaže, gospođi Milenković je njihova policija pravila problem oko isporučivanja tela.

- Čekamo potvrdu za Mijailovića, imamo lica koja su spremna da budu zaštićeni svedoci, koji će reći da je ubijen, overen, hladnokrvno ubijen. Ja sam danas razgovarao sa njegovom suprugom, bilo mi je teško to da joj kažem.Tražili smo da ide jedan naš stručnjak na obdukciju, posebno su pravili problem oko Milenkovića, jer je za njega imamo podatak da je upucan sa oko 12 metara u trenutku kad je bacio pušku i podigao ruke. Rekli su joj, oni imaju dvoje dece, Milu i Đorđa, 12 i 8 godina stari, i pošto nema žive roditelje, a mora DNK da se pokaže, da mora decu da im dovodi u Prištinu da bi se dokazalo da je to on. Ne može ona da dođe da uzme telo svog supruga. Toliko su se iživljavali - rekao je Vučić.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Anjica

27.09.2023 23:43

Ološ Kurti i smrdljivac, platiće on to kad-tad! Zločinac

Luka

27.09.2023 23:46

Jadni neduzi ljudi stradali, a deca ostala sirocica. Kurti ce da trazi nekome nesto, gde su njegova deca?

Dada

27.09.2023 23:48

Kurti je veliki olos

Ena

28.09.2023 00:00

Kurti će kad tad platiti za sva nedela koja je počinio prema srbima.