UDAJE SE MAJKA DARKA LAZIĆA: Venčanje će biti u Parizu, otkriveno ko je KUMA!

Autor:

Zabava

28.09.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šuška se da mama poznatog folkera staje na ludi kamen.

UDAJE SE MAJKA DARKA LAZIĆA: Venčanje će biti u Parizu, otkriveno ko je KUMA!

Foto: Društvene mreže, ST/D. KADIĆ, Republika

Nedavno je odjeknula vest da je majka Darka Lazića, Branka Lazić sreću u ljubavi pronašla pored Dragana Paunovića koji živi i radi u Holandiji, a sad se suška kako njih svoje navodno planiraju da stanu na ludi kamen. 

- Imamo u planu da se venčamo jednog dana u prelepom Parizu. Naravno, onako kako je pristojno u našim godinama, sa našom kumom Julom Savić iz Pećinaca. Ona je našoj vezi uvek bila podrška i pozitivna energija  - rekao je on i dodao da im je buduća kuma od početka bila velika podrška.

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Dragan Paunović

Inače, Dragan je iz Velikog Gradišta, ali godinama živi i radi u Holandiji.

- Porodica Lazić ga je tamo i upoznala kada su živeli pre mnogo godina, ali nikad nisu bili prijatelji sa njim. Razveden je i ima petoro dece. On nije znao uopšte da je Milan preminuo jer ne prati naše vesti. Nakon smrti Darkovog oca, on je čuo šta se desilo, našao je Branku na Fejsbuku i izjavio joj saučešće - priča izvor blizak porodici za Telegraf i dodaje:

- Nakon nekoliko meseci počeli su da se dopisuju, i on je sticajem okolnosti otvorio firmu neku i u Beogradu, tada se javio Branki da se vide, počeli su da se druže, rodile su se emocije i sada su zajedno. Darko i cela porodica je njega jako lepo prihvatila, svi se slažu, on je bio i na svadbi i sve je kako treba. Živi na relaciji Srbija-Holandija, on i Branka se lepo slažu. Znate kako, nema ko koga tu da osuđuje, niko se nikome nije umešao u brak, rasturio i poremetio nešto. Sudbina je takva, oni se druže, pomažu, nikome ne smetaju, Branka je mlada žena, sinovi imaju svoje porodice i živote, šta će ona...

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, ATAImages

Darko Lazić i Branka Lazić

Podsetimo, Darkov otac, a Brankin muž Milan, preminuo je 13. decembra 2020. godine, usled komplikacija nakon operacije smanjenja želuca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

28.09.2023 13:20

Kada babe polude, a ovde se nezna ko je blesaviji mama, sin ili ovaj treci pajac mladoženja, čuvaj Boze od selci...