U BANJSKOJ POUBIJALI SRPSKE OČEVE! JEDAN PRE SAMO MESEC DANA DOBIO DETE! Ovo su ubijeni Srbi u sukobu sa kosovskom policijom na Kosovu! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.09.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od teško ranjenih Srba je Vlado Tolić, koji je pretrpeo dve rane u nozi i nakon hitnog medicinskog zbrinjavanja prebačen je u bolnicu u Prištini.

U BANJSKOJ POUBIJALI SRPSKE OČEVE! JEDAN PRE SAMO MESEC DANA DOBIO DETE! Ovo su ubijeni Srbi u sukobu sa kosovskom policijom na Kosovu! (FOTO)

Foto: Instagram/192_rs

U nedavnom tragičnom incidentu na severu Kosova, dvojica Srba su teško ranjena u pucnjavi, dok je jedan kosovski policajac, Afrim Bunjaku, izgubio život. Ovaj događaj je izazvao duboko žaljenje i potresanje među lokalnim zajednicama i širom regiona.

Jedan od teško ranjenih Srba je Vlado Tolić, koji je pretrpeo dve rane u nozi i nakon hitnog medicinskog zbrinjavanja prebačen je u bolnicu u Prištini, gde mu je pružena potrebna medicinska pomoć. Informacije o povredama i njegovom trenutnom stanju su ograničene, ali se nadaju brzom oporavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Porodice žrtava su suočene sa dubokim tugama, a na društvenim mrežama kruže potresne poruke i oproštaji od strane onih koji su poznavali preminule i ranjene. Među žrtvama su bili mladići i očevi koji su ostavili porodice iza sebe.

Incident se odigrao nakon sukoba između grupe Srba i kosovske policije u selu Banjska. Pucnjava je eskalirala tokom noći, a grupa Srba je pronašla sklonište u manastiru Banjska. Sukobi su se produžili tokom dana, dovodeći do tragičnih posledica i gubitka života.

Ovaj događaj je podsetnik na duboke političke i etničke tenzije koje i dalje postoje na Kosovu i u regionu Balkana. Međunarodna zajednica prati situaciju i poziva na suzdržanost i mir kako bi se izbegla dalja eskalacija nasilja. Hapšenje šestorice Srba u vezi sa sukobom ukazuje na potrebu za pravdom i odgovornošću za nasilne incidente.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading