"VOJSKA SRBIJE NEMA VEZE SA DEŠAVANJIMA U BANJSKOJ"! Petković razotkrio veliku laž Dželjalja Svečlja!

Autor:

Vesti

27.09.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isto je tako Svečlja lagao za preminulog Srbina u Novom Pazaru, lagao je da je Milan Radoičić smešten na VMA, lagao je da je u Banjskoj zaplenio navodno vozilo Žandarmerije, a reč je o vozilu za koje postoje informacije da je uvezeno iz Hrvatske i da nema nikave veze ni sa srpskom Vojskom ni policijom, naglasio je Petković.

"VOJSKA SRBIJE NEMA VEZE SA DEŠAVANJIMA U BANJSKOJ"! Petković razotkrio veliku laž Dželjalja Svečlja!

Foto: Printscreen

Kurtijev ekstremista Dželjalj Svečlja nastavio je danas sa gnusnim lažima sa kojima ne prestaje od trenutka tragičnih događaja u Banjskoj a sve sa namerom da Beograd optuži za navodnu umešanost u ta dešavanja koja je svojom antisrpskom politikom proizveo Aljbin Kurti, naglasio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković i objasnio o čemu se radi:

- Naime, laž je da je papir koji je Svečlja danas objavio nekakav dokaz o umešanosti Vojske Srbije u događaje iz Banjske. To nije papir ni o kakvoj primopredaji oružanog sredstva, kako to obamnjuje Svečlja, već je reč o običnom tehničkom listu koji ide uz svako oružano sredstvo i koji se zvanično zove “lista pakovanja”. Ona isključivo sadrži nomenklaturni broj i vrstu sredstva i nije nikakav revers o zaduženju sredstva.

- Isto je tako Svečlja lagao za preminulog Srbina u Novom Pazaru, lagao je da je Milan Radoičić smešten na VMA, lagao je da je u Banjskoj zaplenio navodno vozilo Žandarmerije, a reč je o vozilu za koje postoje informacije da je uvezeno iz Hrvatske i da nema nikave veze ni sa srpskom Vojskom ni policijom. 

- Ni tu mu nije bilo dosta pa već četvrti dan nastavlja da laže kako su u događajima u selu Banjska učestvovali Srbi iz centralne Srbije što je potpuna neistina.

- Zato Svečlja, prestani sa lažima! - zaključio je Petković.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Srđa

27.09.2023 17:58

Vojska Srbije nema nikakvu vezu sa dešavanjima na Kosovu i Metohiji.

Cedomir

27.09.2023 17:58

Siptari zele lazima i izmisljotinama da Srbiji nacine stetu i da nas uvuku u sukob.

Cedomir

27.09.2023 18:02

Ima li kraja siptarskim lazima,kako razotkrijemo jednu oni izbace drugu laz.Zele na svaki nacin da okrive i uvuku Srbiju u sukob .

Ena

27.09.2023 18:06

Albanski teroristi na sve načine pokušavaju da optuže Srbiju za incidente na KiM, ne bi li tako Srbiju uveli u rat sa NATO.