MILAN RADOIČIĆ NIJE RANJEN! Predsednik Vučić rekao gde se nalazi kosovski Srbin koga je Kurti označio kao predvodnika incidenta u Banjskoj!

Autor:

Vesti

27.09.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije gostuje na RTS-s gde priča šta se sve dešavalo u Banjskoj.

MILAN RADOIČIĆ NIJE RANJEN! Predsednik Vučić rekao gde se nalazi kosovski Srbin koga je Kurti označio kao predvodnika incidenta u Banjskoj!

Foto: printscreen/RTS

Predsednik Aleksandar Vučić je rekao i gde je Milan Radoičić, za koga Aljbin Kurti tvrdi da je predvodio incident u Banjskoj.

- Milan Radoičić se nikada nije skrivao i nije stideo ni svoje uloge. On će svakako odgovoriti pozivu nadležnih organa RS. Uveren sam da će biti saslušan, nalazi se na teritorije centralne Srbije. On nije ranjen, on je čovek koji sebe smatra borcem za slobodu, svojih drugova se nikada nije odrekao i nikada neće, ali postoje stvari i pitanja na koje će morati da odgovori. Kurtiju sam rekao da Srbi više nemaju kud, da ih je sve okrenuo protiv sebe, da neće sedati na traktor. Ne možete da opravdate ubistvo policajca, bez obzira što on nema šta da radi na severu. Ali "doterali su im cara do duvara". Kurti mrzi srpski narod, on misli da su srpski narod Rašić, Radomirović i ostali bednici koji služe svima protiv svog naroda - rekao je Vučić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
Tanja

27.09.2023 21:53

Ako je kriv Radojičić biće sankcionisan.

Ena

27.09.2023 21:54

Kurti je sa svojim teroristima inicirao ovaj tragičan događaj da bi ubio što više srba i svalio svu krivicu na Srbiju.

Petar

27.09.2023 21:58

Predvodnik je jedino smrdljivi i ludi Kurti! I zločinac!

Milka

27.09.2023 22:09

Srbija se nikada nije stidela svojih ljudi i uvek je bila zahvalna svima onima koji čuvaju srpski rod, nacionalni identitet i brane narod od ološa. Radoičić je uz sunarodnike sa KiM.