DAN ŽALOSTI ZBOG UBIJENIH SRBA, ALI I NASTRADALOG ALBANSKOG POLICAJCA U BANJSKOJ! Predsednik Vučić kaže da ne opravdava ni jedno ubistvo!

Autor:

Vesti

27.09.2023

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na RTS komentarisao je događaje u Banjskoj.

DAN ŽALOSTI ZBOG UBIJENIH SRBA,  ALI I NASTRADALOG ALBANSKOG POLICAJCA U BANJSKOJ! Predsednik Vučić kaže da ne opravdava ni jedno ubistvo!

Foto: printscreen/RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras prilikom gostovanja na RTS da je danas Dan žalosti u Srbiji i zbog ubijenog albanskog policajca, a ne samo ubijenih Srba u Banjskoj

- Srbija obeležava Dan žalost zbog tragičnih događaja. Obeležavamo Dan žalosti i zbog trojice ubijenih Srba i zbog ubijenog policajca. To je civilizacijska odluka i ozbiljna odluka. Edi Rama nije rekao istinu, proglasili smo Dan žalosti zbog svih ubijenih lica - rekao je Vučić.

- Za mene ti ljudi, ubijeni Srbi, nikada neće biti teroristi. Da li mogu da opravdam ubistvo policajca, iako albanski policaja po slovu zakona nema šta da traži na Severu, po Briselskom sporazumu, nema opravdanja i za to će i naši nadležni organi preduzimati određene korake po zakonu Republike Srbije. Ali to su porodični ljudi, očevi troje, troje i dvoje dece.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
Boško

27.09.2023 21:29

Krajnje ispravna odluka koja zaslužuje moj respekt!

Marta

27.09.2023 21:31

Ni jedna žrtva nije za opravdanje..

Marta

27.09.2023 21:31

Ni jedna žrtva nije za opravdanje..

Ana

27.09.2023 21:33

Rama u ovakvoj situaciji želi da izmišlja i laže