GRCI NEMAJU DILEMU: Kosmet je Srbija! Navijači Olimpijakosa odali počast ubijenom "deliji"

Autor:

Sport

27.09.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška pristalicama Zvezde od bratske grupe "gejt 7".

GRCI NEMAJU DILEMU: Kosmet je Srbija! Navijači Olimpijakosa odali počast ubijenom "deliji"

Foto: Privatna arhiva

Navijači Olimpijakosa odali počast žrtvama na Kosovu
Stefan Nedeljković (31) jedan je od trojice stradalih u nedavnoj pucnjavi na severu Kosova i Metohije, kada su albanski specijalci na privremeno okupiranoj južnoj srpskoj pokrajini pucali na Srbe kod manastira Banjska.
 

Foto: Privatna arhiva

POČAST: Parole na "Karaiskakisu"

Inače, Nedeljković je pripadnik navijačke grupe "delije sever", koja podržava beogradsku Crvenu zvezdu, a njegovi saborci u sredu uveče odali su mu počast ispred Hrama Svetog Save u Beogradu. Isto su učinili i pripadnici "gejt 7", navijačke grupe koja bodri atinski Olimpijakos, inače pobratimljene grupe sa srpskim "delijama". Oni su, naime, na utakmice grčke Superlige protiv Arisa (4:1) istakli transparent "Slava Stefanu i svim srpskim herojima". Takođe, grupa koja se okuplja u kopu stadiona "Karaiskakis" u Pireju složno je skandirala "Kosovo je Srbija". Inače, poruka na engleskom jeziku iste sadržine (Kosovo is Serbia) bila je okačena na ograni tribine sa najvatrenijim ultrasima, odmah iznad one namenjene ubijenim Srbima.

 
Podsećamo, osim Stefana Nedeljkovića iz Zvečana, albanski separatisti iz snajpera su upucali još i Bojana Mijailovića i Igora Milenkovića iz Leposavića. U Srbiji i Republici Srpskoj sreda je, tim povodom, proglašena je za dan žalosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading