ČOVEK SA KOSOVA SA KNEDLOM U GRLU GOVORI PREDSEDNIKU: Imam četiri deteta, teroristi će da BANU I DA NAS POBIJU!

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narod sa Kosova i Metohije obratio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je stigao u Rašku na sastanak sa predstavnicima Srba sa KiM.

Republika

Foto: Printsrkin: TV Pink

Narod s KiM se obratio predsedniku Srbije

Sa predsednikom Srbije u Rašku su stigli ministar policije Aleksandar Vulin, ministar odbrane Nebojša Stefanović i načelnik generalštaba Milan Mojsilović.

Predsednik Vučić je okupljenim građanima koji su u velikom broju došli s KiM u Rašku poručio da je došao da ih sasluša i da onda vide šta mogu da urade.

Prenosimo vam neka od pitanja koje su Srbi sa Kim uputili predsedniku.

- Nemamo više ni strpljenja, živaca i snage. Molim vas kao predsednika da nas zaštitite, jer ćemo biti prinuđeni da se sami branimo kako možemo i kako umemo!

- Otac sam četvoro dece. Ovde gotovo svakodnevno pokušavaju da izazovu problem. Mi više ovaj teror ne možemo da trpimo. Sve moguće sporazume su prekršili. Ja nisam spreman da vodim goloruk narod na duge šiptarske cevi. Možete li da nam pomognete da se izborimo. Nama ovako života ovde više nema.

- Očekujem od vas jasan odgovor, šta će se desiti i da li će nas država Srbija zaštititi?

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Predsednik sa ministrima sluša Srbe s Kosova

- Da li ćete stati iza nas? Molim vas, preklinjem vas, a sada i tražim i pitam da li ćete stati iza nas da nas odbranite.

- Da li ćete stati ispred nas i zaštiti nas ili da se sami štitimo? Šta da radimo, da se branimo sami?

- Ne želimo da pravimo provokacije, do sada su samo oni to radili. Sve trpimo, mislim da ovi naredni izbori na Kosovu nemaju svrhe. Danas naša deca nisu znala da li smo živi. danas je posle 2012. bio jedan od najtežih sukoba. Vama najviše verujemo, ali ovde ima isto ljudi kojima verujemo jer su tu sa nama zajedno sa svojom decom. Mi ćemo uvek biti tu za državu Srbiju, ali nemojte da dozvolite da nas tuku

- Imam četiri deteta, ti teroristi će da banu i da nas pobiju. Neko mora da reaguje, da nas brani. Zapretite im, oni ne smeju da uđu na sever Kosova bey odobrenja gradonačelnika a to redovno rade. Hoćete li nas odbraniti?

- Hoćemo da živimo kao ljudi. Nećemo da nosimo suknje. Moramo da branimo život. Moramo da branimo našu decu. A kako, videćete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Julija

13.10.2021 14:22

Verujem da ce Vucic na sve moguce nacine gledati da zastiti nas narod na KiM. Kada Kirti vec nepostuje briselski sporazum.