SRAMNO! OPOZICIJA SE RADUJE REZOLUCIJI O GENOCIDU, KOSOVU U SAVETU EVROPE I GODIŠNJICI MASAKRA U RIBNIKARU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.04.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilas je zvučao pesimistično ali ova situacija realno gledajući nije uopšte loša za opoziciju! Ono što čeka Vučića u prvoj polovini maja, to su vrlo teški udarci, zaključio je Janković.

SRAMNO! OPOZICIJA SE RADUJE REZOLUCIJI O GENOCIDU, KOSOVU U SAVETU EVROPE I GODIŠNJICI MASAKRA U RIBNIKARU! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter/Detektor laži

Vladeta Janković, Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda 2022. godine, poručio je da je opozicija pred dobrom situaciju jer će Srbiju sačekati teški udarci - rezolucija o genocidu u Srebrenici, guranje Prištine u Savet Evrope, ali i godišnjica masakra u Ribnikaru.

 

 

Opozicija se tako obradovala teškim udarcima na našu zemlju, koje planiraju da iskoriste za svoju kampanju.

- Đilas je zvučao pesimistično ali ova situacija realno gledajući nije uopšte loša za opoziciju! Ono što čeka Vučića u prvoj polovini maja, to su vrlo teški udarci - dočekaće ga Srebrenica, dočekaće ga članstvo Kosova u Savetu Evrope, dočekaće ga 3. maj, ta strašnja godišnjica! To je prilika da opozicija i slobodobljubivi građani iziđu na ulicu u tamnoj odeći i prošetaju gradom, nekoliko desetina hiljada njih, pa ćete videti kako će izgledati njegova izborna kampanja! Maj će doneti obrte koji će biti vrlo povoljni za opoziciju - rekao je Janković.

Stevica Deđanski, politički analitičar, kaže za Republiku da je siguran da se opozicija raduje tragedijama našeg naroda, jer čak i na nesrećama vidi priliku da nekako politički profitira:

- Više su ti iz opozocije proveli u briselskom parlamentu kukajući na Srbiju, nego u Skupštini Srbije. Njihova lična mržnja prema Vučiću je tolika da ih ne interesuje da takvo njihovo delovanje zapravo može da ima štetne posledice ne za njega lično, već za građane u Srbiji. O Jankoviću dovoljno govori ambicija da je u devetoj deceniji hteo da bude gradonačelnik Beograda, umesto da čuva unuke i(li) šeta po Kalemegdanu, kao i da je bio u vladi koja je isporučivala sve srpske generale Haškom tribunalu. To je njegova ideologija, tako da ne čude ni poslednji istupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Danilo

23.04.2024 09:59

Ovo me uopšte ne čudi. Opozicija je uvek na strani koja je protiv našeg naroda. Kroz vreme su se pokazali i dokazali kao izdajnici.

Veselin

23.04.2024 10:00

Ta opozicija je stvarno užasna. Uvek je nastrojena krajnje izdajnički. Srpski narod je ne podnosi sa razlogom, ali debelim razlogom.

Bojko

23.04.2024 10:03

Ta ološ od opozicije je već dokazala da prezire sve srpsko. Njena radost stvarima koje su direktno uperene protiv našeg naroda i naše države, uopšte ne iznenađuje, čak sasvim suprotno.

teona

23.04.2024 10:08

lopove kriminalce i izdajnike iz opozicije sve pohapsiti i maknuti ih vise iz skupstine divljaci