MINISTAR MALI PREDSTAVIO NOVI CUKLUS IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI"! Uvode se nova pravila - za plaćanje karticom DUPLA SREĆA!

Autor:

Vesti

11.04.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su noviteti!

MINISTAR MALI PREDSTAVIO NOVI CUKLUS IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI"! Uvode se nova pravila - za plaćanje karticom DUPLA SREĆA!

Foto: RTS/printscreen, Printscreen/https://www.uzmiracun.rs/-nagradna-igra-2023

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali predstavio je novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024" u Palati Srbija.

- Prošle godine ostvarili smo sjajne rezultate kad je nagradna igra u pitanju. Drago mi je što je mnogostruko porasla svest građana Srbije o tome da treba uzimati fiskalne račune i da se zajedno borimo sa sivom ekonomijom. Kada se neki porez naplati kada je država u pitanju svi građani od toga korist imaju - rekao je ministar. 

- Milion i 50 hiljada građana Srbije je učestvovalo prošle godine u igri - naveo je on i dodao da je na pravi način promovisana borba protiv sive ekonomije.

10 izvlačenja

- Prvo izvlačenje u subotu 11. maja, poslednje u subotu 8. juna. Imaćemo 10 izvlačenja. Nagradni fond je vredan 1,9 miliona evra. To 10 stanova u naselju Zemunske kapije. Dva su jednoiposobna, dva dvosobna, pet trosobnih i jedan četvorosoban dupleks - rekao je Mali. 

 Istakao je da je u međuvremenu poboljšana aplikacija. 

- Od 8. aprila kreće slanje računa. Mi već od tada imamo 2,8 računa u sistemu, a nekin 158 aplikacija otvorenih. Svi prethodni nalozi su obrisani - svako ko želi da učestvuje mora da se ponovo na aplikaciji registruje. Osim svog računa možete još 4 člana da dodate na istu aplikaciju. Možete tako da pomognete bakama i dekama koji se ne snalaze na aplikacijama. Svako onaj ko bude dobio račun nakon plaćanja kreditnom karticom, a ne gotovinom, imaće priliku da mu se duplo računa nnjegov račun - dakle 100 posto više šanse da dobije nagradu. Njihov račun će se računati kao dva - rekao je on. 

- Naša je želja da kroz što veće korišćenje kreditnih kartica imamo još uspešniju borbu protiv sive ekonomije i mislim da ćemo to uraditi i ove godine uspešno. Pozivan još jednom građane Srbije da uzmu učešća u ovoj nagradnoj igri. Veliku smo promenu uradili uvođenjen sistema e fiskalizacije - dodao je on. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading