JAGMA ZA JOGURT, ŠAMPON I SOK OD 100 DINARA: Rafovi u 11 sati prazni, ministar poručuje da zaliha ima: "Prodavnice se pune sve vreme"

Autor:

Vesti

14.09.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

u akciju snižavanja cena za 20 grupa proizvoda "Bolja cena" uključeno više od 2.500 maloprodajnih objekata širom Srbije.

JAGMA ZA JOGURT, ŠAMPON I SOK OD 100 DINARA: Rafovi u 11 sati prazni, ministar poručuje da zaliha ima: "Prodavnice se pune sve vreme"

Foto: Printskrin/youtube

Drugog dana akcije "Bolje cene-cene za narod" pojedini proizvodi na popustima su razgrabljeni, pa su rafovi prazni tamo gde su stajali jogurt, šampon i sok sa sniženim cenama.

Kako kažu zaposleni u trgovinama, ove nestašice su samo privremene. To je potvrdio i ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović.

"Dešavalo se da čak i do 11 sati ujutru neki artikli budu rasprodati, nekad je trebalo sat, nekad sat i po, da dođu ponovo ti proizvodi. Interesovanje je zaista veliko. Naši partneri, trgovinski lanci i proizvođači su ispratili akciju i sve vreme su ponovo punili prodavnice i za sada sve ide kako treba", rekao je on.

Momirović je dodao da je u akciju snižavanja cena za 20 grupa proizvoda "Bolja cena" uključeno više od 2.500 maloprodajnih objekata širom Srbije. Naglasio je da su cene snižene od 20 do 40 odsto.

"Mi smo pokrenuli ovu akciju juče na teritoriji cele države i više od 2.500 maloprodajnih objekata je pristupilo akciji - Bolje cene, svi veliki trgovinski lanci, i vrlo smo zadovoljni i ponosni. Mi pričamo o stotinama različitih proizvoda-artikala", rekao je Momirović.

On je istakao da je cilj akcije da građani mogu da kupe više.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading