POMIRILI SE STANIJA I ASMIN, SKUPOCEN POKLON REŠIO SVE PROBLEME: Starleta ponovo "pala" na Anelinog muža!

Autor:

Zabava

14.09.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić su se odali, usledilo pomirenje.

POMIRILI SE STANIJA I ASMIN, SKUPOCEN POKLON REŠIO SVE PROBLEME: Starleta ponovo "pala" na Anelinog muža!

Foto: shutterstock, Republika.rs, printscreen/facebook

Stanija Dobrojević ponovo je u žiži javnosti, zbog veze sa oženjenim Asminom Durdžićem, čija se supruga trenutno nalazi u Eliti.

Starleta je nedavno izjavila kako je stavila tačku na taj odnos, jer je uhvatila Asmina u laži, a mnogi su posumnjali da je sve samo predstava za javnost, kako bi se Stanija "oprala" od titule otimačice muževa.

Dok su ljudi polemisali, jedan potez Asmina i Stanije bacio je sve u rebus, a sada se više nego ikada šuška o njihovom pomirenju. On je objavio Stanijinu fotografiju, uz interesantan opis:

Republika

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić, Youtube printscreen

Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 

- Kunem se da te ne bih mogao voleti više nego sada, a ipak znam da ću te voleti više već sutra - napisao je Asmin uz fotografiju.

U isto vreme je Dobrojevićeva na svom nalogu objavila fotografiju iz istog restorana, a u uglu je moguće videti mušku ruku, te se da pretpostaviti da je reč upravo o Durdžiću.

Osim toga, starleta je fotografisala i "Luj Viton" kesu koja se, takođe, vidi u uglu fotografije koju je postavio Asmin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading