OVE FOTOGRAFIJE UGLEDALE SU SVETLOST DANA TEK NAKON RASKIDA STANIJE I ASMINA: Starleta doživela ljubavni brodolom samo nekoliko sati nakon ovoga!

Autor:

Zabava

08.09.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević stavila je tačku na vezu sa oženjenim Asminom, a ove momente ne može da zaboravi.

OVE FOTOGRAFIJE UGLEDALE SU SVETLOST DANA TEK NAKON RASKIDA STANIJE I ASMINA: Starleta doživela ljubavni brodolom samo nekoliko sati nakon ovoga!

Foto: ATA Images, Instagram

Bivša zadrugarka i starleta Stanija Dobrojević je otišla u Kinu u jeku skandala. Nju je Aneli Ahmić, aktuelne učesnica "Elite", optužila da joj je preotela supruga Asmina Dudržića, sa kojim se Dobrojevićeva u međuvremenu verila.

Stanija je pre samo nekoliko dana otkrila da je odlučila da stavi tačku na vezu sa oženjenim Asminom, jer ga je uhvatila u laži, a danas je putem Instagram profila objavila fotografiju, na kojoj je naglasila da je sada sama.

Republika

Foto: Republika.rs

Stanija Dobrojević

 

Međutim, čini se da je Dobrojevićevu raskid pogodio mnogo više nego što izgleda, pa je fanove šokirala najnovijom objavom, kojom je opisala kako se sada oseća, pa podelila fotografije koje su nastale tokom veze sa Asminom:

- Neke fotografije pre ljubavne oluje - napisala je Stanija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

09.09.2023 00:23

Ova je budala na klub,obična fufica