STANIJA DOBROJEVIĆ SE UDAJE: Bogati biznismen verio starletu, pripremaju spektakularno venčanje!

Autor:

Zabava

13.08.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević staje na ludi kamen, otkriveni svi detalji tajne veridbe!

STANIJA DOBROJEVIĆ SE UDAJE: Bogati biznismen verio starletu, pripremaju spektakularno venčanje!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock, Pixabay.com

Kontroverzna starleta i bivša zadrugarka, Stanija Dobrojević, pravi svadbu na Karibima. Ona je već nekoliko meseci u vezi s momkom koji je poreklom s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu:

- Stanija je raskinula s dečkom s kojim je bila u vezi od prošle godine, posle razlaza s Markom Markovićem, ali nije dugo samovala. Posle samo nekoliko nedelja "pala" je na momka koji je s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu i ima 38 godina kao i ona. Njen izabranik zbog posla često putuje u Ameriku, gde su se i upznali. "Odlepila" je za uspešnim biznismenom, a on je drži kao malo vode na dlanu! Skoro nije bila toliko zaljubljena, pa me ne čudi što je posle samo nekoliko meseci počela da planira budućnost s njim. Čezne da se uda i da rodi dete - otkriva Stanijina drugarica.

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević i novi dečko

 

- Zvala me je prošlog meseca i rekla mi da se verila! Ispričala mi je da je s dečkom bila na odmoru u Las Vegasu i da ju je tamo zaprosio. Pripremio je romantičnu večeru na balkonu hotela u kom su odseli i izvadio prsten. Oduševila se! Sad su zajedno u Majamiju i tamo će ostati do svadbe. Malo mi je sve to delovalo prebrzo, pa sam je pitala da li je trudna, ali mi je rekla da nije - dodala je ona.

Iako planiraju intimno venčanje, Stanija je već obavestila porodicu i prijatelje, a vodi računa o svakom detalju i već uveliko teku pripreme za ceremoniju.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević

 

- Čim se verila, pozvala je majku Slavicu i brata Sanija. Rekla im je da priprema venčanje na Karibima, kao i da će im poslati avionske karte. Iznenadila sam se što je odlučila da sve bude na obali mora, pred malim brojem ljudi, jer mi je ranije pričala kako želi veliku i glamuroznu svadbu. Očigledno je odustala od toga - govori njena prijateljica za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading