STANIJI PALA ROLETNA ZBOG SKANDALOZNIH OPTUŽBI NOVE TAKMIČARKE ELITE: Stala u zaštitu svog oženjenog dečka, pa joj udarila kontru!

Autor:

Zabava

03.09.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević odlučila je da "odgovori" Aneli putem svog Instagram profila i stavi tačku na sve.

STANIJI PALA ROLETNA ZBOG SKANDALOZNIH OPTUŽBI NOVE TAKMIČARKE ELITE: Stala u zaštitu svog oženjenog dečka, pa joj udarila kontru!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Aneli Ahmić, prva takmičarka koja se uselila u "Elitu", optužila je na samom početku Staniju Dobrojević da joj je otela muža Asmina Durdžića. Kako je istakla, Stanija sada uživa u Crnoj Gori sa njim, a Aneli joj je poručila da uživa dok može, jer će mu ubrzo nestati para. Dobrojevićeva se oglasila i bila je u šoku kad je čula šta je Aneli ispričala.

- Muž me je pre mesec dana prevario posle tri godine braka. Ja sam iz Dubrovnika. Prevario me je sa Stanijom Dobrojević. Ja sam vrlo hrabra. On nije ni "m" od milionera, svi žive kao podstanari. Imali smo odnos, prvi naš odnos i ostala sam trudna... Ćerkica sad ima dve i po godine, ćerkica mi je suze brisala sa očiju zbog svega što sam doživela od muža. Rekao mi je samo da se zaljubio i da ide u Ameriku kod nje. Stavio je slovo "S" na stori i tri tačkice. Onda mi je rekao da ide kod nje, pakao mi je bio. On je otišao... Eto, šta sam sve prošla. Trenutno su u Crnoj Gori. Austrijski mediji su baš danas objavili da je prevarant, da je državu prevario, beži u Majami. Dug je period od 10 meseci, ostaću do kraja. On je prevarant! Staniji bih poručila da ga iskoristi još malo, jer uskoro neće imati ništa, neće mu ostati ništa! Šta ih je spojilo? Pa, keš, keš ih je spojio - rekla je Aneli.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

 

Ubrzo, Stanija je odlučila da pokaže koliko zapravo uživa u Budvi sa svojim oženjenim dečkom, pa je objavila fotografiju sa intimne večere, a sve je pucalo od romantike.

Nema sumnje da je Dobrojevićeva na ovaj način želela da odgovori Aneli, koja je iznela niz optužbi na račun bogatog biznismena, a šta će nam još Stanija otkriti - ostaje nam da ispratimo na njenom Instagram profilu, gde se najčešće oglašava.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading