STANIJA DOBROJEVIĆ POKAZALA DEČKA I VERENIČKI PRSTEN: Bogati biznismen joj ispunio sve želje, starleta staje na ludi kamen!

Autor:

Zabava

15.08.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević prekinula tišinu, pa otkrila da se udaje za bogatog biznismena!

STANIJA DOBROJEVIĆ POKAZALA DEČKA I VERENIČKI PRSTEN: Bogati biznismen joj ispunio sve želje, starleta staje na ludi kamen!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock, Pixabay.com

Kontroverzna starleta i bivša zadrugarkaStanija Dobrojević, pravi svadbu na Karibima. Ona je već nekoliko meseci u vezi s momkom koji je poreklom s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu.

- Stanija je raskinula s dečkom s kojim je bila u vezi od prošle godine, posle razlaza s Markom Markovićem, ali nije dugo samovala. Posle samo nekoliko nedelja "pala" je na momka koji je s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu i ima 38 godina kao i ona. Njen izabranik zbog posla često putuje u Ameriku, gde su se i upznali. "Odlepila" je za uspešnim biznismenom, a on je drži kao malo vode na dlanu! Skoro nije bila toliko zaljubljena, pa me ne čudi što je posle samo nekoliko meseci počela da planira budućnost s njim. Čezne da se uda i da rodi dete - otkrila je Stanijina drugarica.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pixabay.com

Stanija Dobrojević

 

Iako se sve obavljalo u tajnosti, Stanija je sad prekinula tišinu, pa objavila fotografiju sa dečkom i pokazala verenički prsten, a zatim najavila svadbu.

Starleta uživa sa bogatim biznismenom, koji je obasipa pažnjom i skupocenim poklonima, a njeni pratioci jedva čekaju nove detalje. 

Kako je i njena drugarica potvrdila za medije, Stanija uveliko priprema svadbu, koja će biti samo za porodicu i bliske prijatelje, a Dobrojevićeva vodi računa o svakom detalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
sofija

15.08.2023 19:06

Čestitam joj. Nek joj je srećno i dugovečno.