STANIJA ISCENIRALA RASKID SA OŽENJENIM ASMINOM?! Prvo oglašavanje starlete, nakon odlaska u Kinu, usledio ŠOK!

Autor:

Zabava

07.09.2023

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija se oglasila putem Instagram profila, pa sve bacila u rebus.

STANIJA ISCENIRALA RASKID SA OŽENJENIM ASMINOM?! Prvo oglašavanje starlete, nakon odlaska u Kinu, usledio ŠOK!

Foto: e-stock, facebook

Starleta Stanija Dobrojević, koja se našla u centru skandala kad je učesnica "Elite" Aneli Ahmić u javnost iznela da joj je bivša zadrugarka preotela supruga Asmina Durdžića, sada je otputovala u Kinu..

Naime, Stanija je u emisiji "Amidži šou", u kom je govorila o raskidu s verenikom, otkrila da su joj u Crnoj Gori pretili ljudi koje joj je poslala Anelina porodica, a kako bi se sklonila od cele priče, starleta je rešila pobegne.

Republika

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević

 

Iako mnogi i dalje smatraju da je raskid isceniran, kako bi se starleta "oprala" od komentara da je nekome preotela supruga, Stanija se odmah nakon sletanja oglasila putem Instagram profila, gde je objavila fotografiju, koja je mnoge bacila u rebus.

Ona je objavila fotografiju sa večere, a mnogi su posumnjali da starleta nije sama, s obzirom da ponovo nije želela da objavi ko joj pravi društvo, baš kao što je to radila za vreme zabranjene veze sa zauzetim Asminom, koga je dugo krila od očiju javnosti.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading