PESMA POSVEĆENA ŽRTVAMA KOSTE KOCMANOVIĆA OSVOJILA EVROPU! Maša je otpevala i sve rasplakala!

Autor:

Vesti

22.05.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova pesma se zove "Nečujna Pesma" jer se radi o jednoj školi u Beogradu koja se zove Ribnikar. Ja pevam za njih, zato što se saosećam kao i sa roditeljima te dece. Mnogo mi je bilo teško. Mnogo sam bila tužna, rekla je Maša.

PESMA POSVEĆENA ŽRTVAMA KOSTE KOCMANOVIĆA OSVOJILA EVROPU! Maša je otpevala i sve rasplakala!

Foto: youtube/printscreen/Grand Magazin

Maša Milovanović (12) svojom kompozicijom "Nečujna Pesma" i evrovizijskim nastupom donela je pobedu Srbiji na jednom od najvećih dečjih festivala u Evropi.

- Ova pesma se zove "Nečujna Pesma" jer se radi o jednoj školi u Beogradu koja se zove Vladislav Ribnikar. Ja pevam za njih, zato što se saosećam kao i sa roditeljima te dece. Mnogo mi je bilo teško. Mnogo sam bila tužna. Jednostavno sam samo na teren izbacila emociju i pevala iz svog srca. Autor ove numere bio je Danijel Alibabić i zahvaljujem se njemu za ovako lepu i divnu pesmu. Vežbala sam dosta i pripremila sam se za taj festival jako, jako puno i stvarno sam ponosna što sam dobila priliku da učestvujem na takvom festivalu. Scena je bila ogromna, poput evrovizijske i organizacija im je bila stvarno lepa - rekla je Maša i dodala:

- Moji drugari su plakali kada su čuli tu pesmu. Ta pesma je za mene jedna od najboljih. Ja imam četiri svoje pesme i mislim da je to moja najbolja pesma koju sam pevala, ali i najbolja pesma koju sam izvodila - rekla je.

Da podsetimo, dečak-ubica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", Kosta Kecmanović (14), 3. maja prošle godine sa samo 13 godina ubio je devetoro đaka ove škole i čuvara ove ustanove. Još petoro je ranio. 

On se od tog kobnog dana nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dosadni ste s njom

23.05.2024 18:23

Ko gura ovu malu da non stop visi po medijima ? Ima dece koja pevaju mnogo bolje od nje i takođe osvajaju nagrade na takmičenjima u pevanju a za njih se nigde ne čuje. Ova se samo slika okolo kao paun a glas ništa posebno, sve isforsirano i usiljeno, od njenog pogleda u očima pa do nastupa vidi se da je guraju i da nema ničeg iskrenog u svemu.

Gogi

24.05.2024 12:13

Ona je bez harizme, sa osrednjim vokalnim sposovnostima.