LAŽNI DOSTAVLJAČI HARAJU BEOGRADOM!? Evo kako varaju i po kom principu pljačkaju trgovce! POGLEDAJTE KAKO JE JEDAN JUČE BEZ BILO KAKVIH PROBLEMA UKRAO ROBU VREDNU 7.000 DINARA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.06.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj muškarac ne radi sam, na spoljašnjoj kameri se vidi da ulazi u auto na mesto suvozača, tvrdi čovek.

LAŽNI DOSTAVLJAČI HARAJU BEOGRADOM!? Evo kako varaju i po kom principu pljačkaju trgovce! POGLEDAJTE KAKO JE JEDAN JUČE BEZ BILO KAKVIH PROBLEMA UKRAO ROBU VREDNU 7.000 DINARA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd_rezerva

Na Vračaru trenutno postoji organizovana grupa koja preusmerava i preuzima porudžbine, a kada se obratite dostavljačkoj kompaniji za koju navodno rade, oni kažu da nije njihov dostavljač, tvrdi čovek koji je poslao snimak krađe pelena u jednoj prodavnici u Beogradu i to sve je objavljeno na Instagram stranici "serbialive_beograd".

 

 

Pored objave snimka na kojem se vidi kako čovek navodno krade dečje pelene, vredne 7.000 dinara, piše:

- Čovek se predstavlja kao dostavljač Wolta i krade porudžbine. Na Vračaru trenutno postoji organizovana grupa koja "skrinšotuje" porudžbine i preuzima, i kada se obratite Woltu, kažu da nije u pitanju njihov dostavljač. Ovaj je juče u apoteci uzeo pampers pelene u vrednosti od preko 7000 dinara.


- Lik se predstavio kao dostavljač Wolta i uzeo porudžbinu za 7.000din, pelene su u pitanju, pet minuta kasnije podrška javlja da se porudžbina otkazuje, da nijedan Wolt dostavljač nije preuzeo porudžbinu. Radi se o tome da postoji organizovana grupa u Beogradu, za krađu porudžbina po lokalima - kaže se i dodaje po kom principu grupa funkcioniše.

- Jedan se prijavi Woltu da bude dostavljač, stigne mu porudžbina, on screenshotuje i pošalje "drugaru“ koji traži pod tim brojem porudžbinu i naravno da će mu svaki lokal dati, jer kako bi neko znao broj… Pošto se radi o screenshotu, niko zaista nije od dostavljača "prevukao“, tako oni kažu, da je preuzeo Wolt porudžbinu, Što znači, samo je neko pokupio robu iz lokala, a Wolt tu robu neće refundirati onom lokalu koja je porudžbinu predala. Ovaj lik ne radi sam, na spoljašnjoj kameri se vidi da ulazi u auto na mesto suvozača. Molim vas da objavite da lokali obrate pažnju prilikom predaje porudžbina i da dostavljači pred njima prevuku da su uzeli porudžbinu, to je jedini način da vide da nije screenshot.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading