HITNO PREKINUT PROGRAM RTS-A ZBOG NESTALE DANKE (2)! Važno obaveštenje za celu naciju!

Autor:

Vesti

26.03.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani su dobili poruku sa detaljnim opisom nestale devojčice, navodeći da nosi ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu, a kosu vezanu u repić. Ova dramatična situacija je izazvala mobilizaciju čitavog grada, sa stotinama meštana i građana Bora, kao i pripadnicima Policijske uprave u Boru, Vatrogasno spasilačke brigade i Dobrovoljnog vatrogasnog društva angažovanim u potrazi.

HITNO PREKINUT PROGRAM RTS-A ZBOG NESTALE DANKE (2)! Važno obaveštenje za celu naciju!

Foto: Facebook/bor

U Banjskom polju, nedaleko od Bora, zavladao je nemir zbog nestanka maloletne devojčice Danke Ilić (2).

Sistem MUP-a pronađime.mup.gov.rs je odmah aktiviran kako bi se pružila pomoć u potrazi za nestalom devojčicom. Građani su dobili poruku sa detaljnim opisom nestale devojčice, navodeći da nosi ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu, a kosu vezanu u repić. Ova dramatična situacija je izazvala mobilizaciju čitavog grada, sa stotinama meštana i građana Bora, kao i pripadnicima Policijske uprave u Boru, Vatrogasno spasilačke brigade i Dobrovoljnog vatrogasnog društva angažovanim u potrazi.

Program RTS je prekinut i izdato je saopštenje.

- Pronađi me, hitno obaveštenje o nestanku maloletnika - navodi se u saopštenju kojim je prekinut program, a koje je ponovljeno dva puta u razmaku od 10 minuta na Radio televiziji Srbije..

Sistem "Pronađi me" je namenjen za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica, a omogućava brzu distribuciju informacija svim građanima putem nadležnih entiteta za informisanje javnosti. Ova platforma je od presudnog značaja kada policija proceni da bi objavljivanje informacija u javnosti doprinelo pronalasku deteta. U ovom slučaju, "Pronađi me" je odigrao ključnu ulogu u informisanju građana o nestanku malene devojčice iz Brestovačke banje.


Nestanak maloletne devojčice izazvao je talas solidarnosti u Brestovačkoj banji, sa čitavom zajednicom, uključujući i brojne građane Bora, angažovanim u intenzivnoj potrazi za nestalom devojčicom. Među njima su se našli i planinari, meštani, volonteri, kao i pripadnici različitih službi poput vatrogasaca, koji su zajedno sa policijom pretraživali širu okolinu Banje u nadi da će pronaći malenu devojčicu.

Ova dramatična situacija je stavila Brestovačku banju u središte pažnje, dok građani zajedničkim naporima nastoje da pruže podršku u pronalaženju nestale devojčice. Svi se nadaju da će se ova priča završiti srećno, uz nadu da će devojčica biti pronađena zdrava i nepovređena.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading