BELI MAG GERŠMAN TVRDI: Krv će boleti dugo, a posebno je opasan jedan potez Poljske

Autor:

Vesti

05.03.2022

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lav Geršman, poznat kao beli mag, tvrdi da će se Ukrajina posle rata raspasti i pošto neke zemlje prisvoje delove Ukrajine, samo mali deo će ostati i to pod nekim vidom vojnih sankcija.

BELI MAG GERŠMAN TVRDI: Krv će boleti dugo, a posebno je opasan jedan potez Poljske

Foto: youtube.com/printscreen

Beli mag Lav Geršman smatra da ukrajinski vojnici zapravo nisu svesni da se bore protiv zemlje koja zapravo želi da ih zaštiti.

- Oni kažu "slava Ukrajini, smrt fašizmu". Ti vojnici koji ratuju na strani Ukrajine, oni su položili zakletvu i oni ne mogu da vide ono što ja sad vama pričam. Oni ne vide da Rusija napada njih da bi ih zaštitila od fašizma koji je već u njihovoj državi - istakao je beli mag za Kurir televiziju.

Naveo je da će se Ukrajina rascepati, pa će tako istok uzeti Rusija, dok će zapad Poljska i Rumunija. Ostatak Ukrajine će biti pod vojnim sankcijama.

- Ovo će se dugo pamtiti, takozvani rat. To nije rat, ali krv koja je prolivena će se jako dugo pamtiti. Nakon rata, zapadnu Ukrajinu će uzeti Rumunija i Poljska koje to odavno žele. Donjecka, Luganska, Odesa i izlaz na more taj deo Ukrajine će otići Rusiji. Ako se sećate Prvog svetskog rata, Nemačka nije imala prava imati svoju vojsku, vojnu aviaciju i vojnu mornaricu, isto će biti i sa ostatkom Ukrajine koji ostane. Rusija će imati prava da sarađuje sa bilo kojom zemljom posle rata. Sve će biti mirno i sve će biti uredu, ali krv će boleti dugo - rekao je beli mag.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Lav Geršman

 

Istakao je da Srbiju neće dotaći dešavanja u Ukrajinoj i da ćemo ostati u dobrim odnosima sa obe zemlje.

- Cela situacija koja se dešava tamo, Srbiju neće doticati. Samo sama provokacija će biti i to je jedini problem koji će imati Srbija. Rusija će imati dobre odnose i dalje sa Srbijom i obrnuto, ali će Srbija imati takođe dobre odnose i sa Ukrajinom - istakao je beli mag.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading