(VIDEO) SMRŠALA SAM 5 KILA: Ovako je Ivana ušla u "Zadrugu" i molila Ša da je NE VARA!

Autor:

Zadruga

12.04.2021

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić nije tako lako odustajala od braka sa Nenadom Aleksićm Ša o čemu svedoči i video snimak njenog ulaska u rijaliti "Zadrugu".

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Pokušavala da ga osvesti... Ivana i Ša

Ona je, naime, ulazila u prošloj sezoni u "Zadrugu" kada je Ša bio blizak sa  Draganom Mitar i tada se trudila da ga osvesti i da ga natera da se što pre odvoji od zadrugarke. 

Ša, koji je sada Ivanu prevario sa Tarom nije prvi put bio blizak sa nekom učesnicom, ali je prvi put da je otišao predaleko. Iako on tvrdi da je vezu sa Tarom započeo jer je saznao da je Ivana skinula njegovo prezime sa svog profila na Instagramu, ali i burmu, istina je da je njegova supruga bila veoma povređena zbog njegovog zbližavanja sa Simovljevom i činjenicom da nije poslušao njen savet da se odvoji od mlađane zadrugarke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
U prethodnoj sezoni "Zadruge" Ivana je muža odvajala od Dragane Mitar...

A prošle godine Ivana je ovako savetovala Ša:

- Molim te kao boga, molim te, ako mene voliš, razdvoj se. Idi u drugi krevet. Molim te, pogledaj me... Smršala sam pet kila, molim te. Nemoj da pričaš, nemoj da sediš tamo, molim te, smeštaju ti sve vreme, molim te- skalapala je Ivana ruke pred Nenadom, a potom mu nežno mazila glavu. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Pružala mu podršku kada mu je bilo najteže...

- Ti si javna ličnost, nisi rijaliti igrač. Ti imaš karijeru, imaš godine, imaš ženu, imaš sve. Ja sam ušla jer sam znala da je tebi trebam da te povratim -  kazala je Ivana.

Ovoga puta Ivana nije ulazila da povrati Nenada, a kako je kazala prijateljima razlog je taj što je primetila da njen suprug gaji jake emocije prema Simovljevoj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading