VANREDNO UBACIVANJE! Aleksandra Subotić ulazi u Zadrugu: Ushićena progovorila o učešću?

Autor:

Zadruga

01.03.2021

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić ulazi u Zadrugu!

RepublikaFoto: Printscreen
Aleksandra Subotić ulazi u Zadrugu!

Bivša zadrugarka, Aleksandra Subotić, veoma je aktivna na društvenim mrežama. Pored izazovnih fotografija koje objavljuje, ona često odvoji malo slobodnog vremena kako bi komunicarala putem Instagrama sa svojim pratiocima.

Aleksandra je ostavila na svom Instagram profilu opciju da joj fanovi postavljaju pitanja, a da ona iskreno odgovori na njih.

- Kako si - glasilo je pitanje.

- Pomalo umorno u poslednje vreme. Uželela sam se Beograda i ne mogu da dočekam da nešto što će se odigrati u subotu - misteriozna je bila Aleksandra.

S obzirom na to da se u četvrtoj sezoni rijaliti programu "Zadruga" vanredna ubacivanja događaju subotom, ovaj odgovor naveo je mnoge da pomisle da će se Aleksandra u subotu useliti na velelepno imanje u Šimanovcima.

Foto: Instragram Printscreen

Podsećamo, nedavno je Aleksandra za domaće medije izjavila da trenutno uživa sa sinom i ćerkom, a potom se osvrnula na njen ulazak u rijaliti.

- Rijaliti voli mene, a ja volim rijaliti. Navikla sam na to i verujem da bih i sada pomerila granice kada bih rešila da uđem - kazala je Aleksandra nedavno, a zatim istakla da će obavestiti fanove ukoliko se odluči na takav korak.

Ostaje nam da ispratimo dešavanja u Šimanovcima u subotu i saznamo da li će Aleksandra zaista ući u "Zadrugu" ili je nešto drugo u svom životu najavila rijaliti zvezda tog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Psihijatar

01.03.2021 13:45

Dobro je da više ne gledam, još i ova, pored mULJANE, DA POLUDIŠ

Odgovori 13 0
mile

04.03.2021 13:34

Ludilo mozga. Majke ostavljaju bebe zbog Zadruge.

Đorđe

04.03.2021 13:59

Ovo je ludnica bez lekara i drugog medicinskog osoblja.

Marko

04.03.2021 14:37

Ostavljaju se verenici, bračni drugovi, bebe i deca. Žuri se u Zadrugu.