MOJ OTAC JE BIO NA TEŠKIM DROGAMA: Karić bodrio prostitutke, pa otkrio detalje iz života! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.02.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U igri istine koju svake nedelje započinje Lepi Mića, sinoć je najzapaženiji bio Stefan Karić koji je otvorio dušu i ispričao mračne detalje iz svoje prošlosti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Poroci iz prošlosti... Osman i Stefan

Njega je Lepi Mića pitao da pojasni na koga je mislio kada je Dragani Mitrović kazao:"Svaka čast!" jer je izašla na takav način?

- Na sve prostitutke, koje su izabrale to zbog teškog života, možda će me narod osuditi, ali svako od nas ima tešku priču. Niko ne zna da je moj otac bio na teškim drogama, da sam ja to gledao. Da li je bila veća ili manja, ja sam imao sreću da sam imao i majku i oca pored sebe, hvala Bogu, izvukao se iz toga. Ne mogu da kažem da osuđujem, ali mislim da potoji drugi put da se boriš, nije lako, ali jednostavno, za sve devojke koje su skrenule sa tog puta - rekao je Karić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Otvorio dušu... Stefan Karić

- Da li se neka pronašla? - upitao je Mića.

- Ja sam se pronašla. Biću iskrena, ne mogu da kažem da se nisam pronašla prozvana. Nije Stefan tu toliko, koliko su ovi koji su skočili i vikali ,,Bravo, bravo". Ja se pronađem svaki put, jer mi uvek govore da sam prostitutka, da se j*bem za pare, mene je to iznerviralo - rekla je MIlica.

- Svaka prostitutka se vadi da je imala težak život - ubacio se Karić.

Foto: instagram.com/karic_stefan
Sada je ponosan na oca... Osman i Stefan Karić

- Ja sam bila na ulici i preživljavala. Bila sam u toj situaciji gde sam živela sama, nekad nisam imala za ovo, za ono, želela sam više od života i možda sam izabrala pogrešan put. Ja nisam imala koga da me povuče za ruku i da mi kaže da to ne valja - objasnila je Kemezova.

- Ja imam devet godina radnog staža, radila sam po buticima, sposobna sam, radim - tvrdila je Dragana.

- Kakve radni staž ima veze sa prostitucijom? - isprovocirao je Marko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čavka

23.02.2021 17:04

Zato te i napravio takvog nakaradnog rumenka crvenoga.