ISTINA JE, TRUDNA SAM! Sanja Stanković u BLAGOSLOVENOM STANJU, Matora će popiti infarkt kad sazna!

Autor: Alo

Zadruga

01.05.2020

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji danima bruje o raskidu Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, kao i o navodnom pomirenju atraktivne plavuše sa bivšim verenikom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković

Mediji danima bruje o raskidu Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, kao i o navodnom pomirenju atraktivne plavuše sa bivšim verenikom.

Stankovićeva je pre nekoliko dana bila gost u emisiji „Amdži šou“, pa se na društvenim mrežama povela polemika oko njene kilaže, te da postoji mogućnost i da je trudna.

Podsećamo, da je Sanja više puta dovođena u vezu sa poznatim fudbalerom, koji joj je priredio nezaboravno iskustvo u Barseloni, što smo mogli videti i na njenom Instagramu.

- Srećna sam, uvek sam zaljubljena i voljena. Trenutno se tako osećam i volela bih da tako ostane. U koga sam zaljubljena, to je već moja stvar i ono što volim najviše od svega jeste da nas nijedan paparaco ne može uslikati zajedno jer ne živimo u istoj zemlji. Volim što su se stvari smirile povodom Jovane, i znam da nas čeka jedan prijateljski razgovor i da ćemo ona i ja sve rešiti vrlo civilizovano - tvrdi Stankovićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sanja u Amidžiju pre samo par dana

Ona je upravo beogradskim medijima priznala da je u blagoslovenom stanju. 

- Da, trudna sam! Istina je, ali ne želim ništa još o tome detaljno da pričam. Test sam uradila i bio je pozitivan, ali dok se ne smiri ova situacija i ne odem kod ginekologa neću ništa da tvrdim jer test ume i da pogreši – potvrdila je Sanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Emil

01.05.2020 22:11

Na desetine javnih ličnosti je bilo "trudno" ali kao bajagi (lažna trudnoća za reklamu),

Odgovori 20 0
Brka

02.05.2020 08:56

Ja sam pazio. Nemojte u mene gledati.

Odgovori 20 0
Milko

02.05.2020 13:02

@Brka - I ja sam pazio.

Odgovori 13 0
Zec

02.05.2020 13:31

@Brka - Ja sam 3 puta pazio.

Odgovori 13 0