SVI ŠUŠKAJU O TRUDNOĆI NAŠE PEVAČICE (50): Godinama se borila za POTOMSTVO, priznala da li je u DRUGOM STANJU!

Autor:

Zabava

14.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Maletić se oglasila nakon glasina da je ostala u drugom stanju!

SVI ŠUŠKAJU O TRUDNOĆI NAŠE PEVAČICE (50): Godinama se borila za POTOMSTVO, priznala da li je u DRUGOM STANJU!

Foto: Instagram.com

Sanja Maletić

Pevačica Sanja Maletić (50), koja je ranije pričala da neće odustati od ideje da dobije dete, oglasila se nakon glasina da je ostala u drugom stanju nakon niza pokušaja. Ona je više puta u javnosti govorila o vantelesnoj oplodnji i borbi za potomstvo.

Republika

Foto: youtube.com/ Grand Koktel Tv Grand

Sanja Maletić otkrila da li je trudna

- Ja sam trenutno na odmoru, u kući smo na moru, uživamo... Nisam trudna, kako se priča... Ja se zaista lavovski borim za potomstvo, ali nažalost još nisam u drugom stanju. To želim neizmerno, moja borba traje i nastavljam je - poručila je Sanja za Pink.rs.

Inače, Sanja je pre izvesnog vremena govorila i o svom zdravstvenom problemu, bolesti štitne žlezde.

Republika

Foto: youtube.com

Sanja Maletić

- Dobila sam bolest štitne žlezde, a uz to i gratis Hašimoto koja je popričično teška autoimuna bolest. Gospodin Japanac i ja pričamo. Kada imam obaveza, onda se ujutru dogovorimo o svemu. Bitno je da psihološki sebe namestiš i diriguješ ti, odnosno opet sam ja gospodar. Koliko god to bila teška bolest, ima nade. Postoji jedan lep tekst „Ja se zovem Hašimoto“ i možete da vidite sa čime se sve susreću ljudi iz vaše okoline. Kad to budete pročitali svi će te znati kako da se ophodite prema ljudima. Na primer: „Vidimo se na kafi u dva“, pa vam u dva pošalju poruku da ne mogu da izađu iz kuće pa moraju da slažu, znajte da to nije do njih nego do bolesti koja ih čini takvima. Žena sam koja stoji čvrsto na nogama i dokle god dišem, ja vučem konce i azda sam svog života. Ne dozvoljavam da me bilo šta poremeti, jednostavno ne dam - ispričala je tada Sanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading