(VIDEO) PROFESOR PRAVA RASKRINKAO TADIĆA: Laž je da je Vučić implicitno priznao Kosovo!

Autor: Republika

Vesti

14.09.2020

06:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući u emisiji "Utisak nedelje" bivši predsednik Srbije i lider SDS Boris Tadić insistirao je na tome da je Srbija tokom pregovora implicitno priznala nezavisnost Kosova, s druge strane, redovni profesor međunarodnog javnog prava na Univerzitetu u Notingemu Marko Milanović i docent Fakulteta političkih nauka Miloš Hrnjaz navode da naša država nije priznala nezavisnost Kosova.

RepublikaFoto: Printscreen/Nova S
Rasprava u emisiji

- Mogu ja da konstatujem da se gospodin složio sa nama, vodoinstalaterima da gospodin Vučić nije implicitno priznao nezavisnot Kosova ovim aktom, eto, to je bilo pitanje i to je odgovor na to pitanje - rekao je prof. Milanović. 

Pogledajte video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stanko

15.09.2020 05:12

Srbiji je naneta velika šteta zbog loše formulisanog pitanja MSP a najveću odgovornost za to snosi Tadić.

Zorana

15.09.2020 05:53

Tačka 10 kojom je bilo određeno priznanje KiM je nakon žustre i odlučne reakcije predsednika uklonjena iz sporazuma. Samim tim, urađeno je ono za šta se i otišlo u Vašington – a to je da ni do kakvog priznanja nije došlo.

Ina

15.09.2020 05:53

Jedino što je priznato u Vašingtonu su napori Srbije ka miru i stabilnosti i zbog toga je naše mišljenje bilo i saslušano i uvaženo.