Toma Nikolić bežao od novinara, pa ga pitao: Šta hoćeš?!

Autor: b92.net

Vesti

17.01.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić će biti jedan od gostiju na svečanom ručku koji će biti priređen u čast ruskog predsednika u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Tomislav Nikolić

Pitanje reportera da kratko prokomentariše Putinov dolazak u Beograd Nikolić je pokušao da izbegne.

- Dobar dan, dobar dan, kako ste? Šta hoćeš? - naveo je Nikolić, koji je direktor Kancelarije za saradnju sa Rusijom i Kinom. 

- Veliki dan za Srbiju, dolazi veliki prijatelj i mislim da će dosta sporazuma da bude potpisano, a da to samo učvršćuje podršku Rusije Srbiji i Srbiju u njenoj dužnosti da i dalje insistira na svojoj slobodi i teritoriji - rekao je Nikolić. 

Na pitanje zašto onda danas nije organizovao neki sastanak i sa ruskim privrednicima, a ne samo sa kineskim, kaže da ta organizacija traje po dva-tri meseca. 

- Nikada ne znate da li se u međuvremenu nešto zakazuje i nismo ni mi previše srećni što mora da se trči i tamo i ovamo, ali ovo je slučajno da istog dana imamo dve tako važne posete - naveo je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading