IVAN DEŠIĆ JE KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA: Pre 10 godina je pokušao da opljačka banku!

Autor:

Svet

22.02.2021

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Fejsbuku je nastala i Grupa podrške Ivanu Dešiću-Deši za gradonačelnika koja već ima oko 1300 članova.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Tekst potpisa

Ivan Dešić Dešo najavio je svoju kandidaturu za gradonačelnika Slavonskog Broda na nadolazećim lokalnim izborima U Hrvatskoj, a onda je objavio video na Jutjubu u kom je od trenutnog gradonačelnika, Mirka Duspare, koji je na toj poziciji od 2005. godine, zatražio ostavku, piše Večernji list.

- Zahtevam da odmah podnesete ostavku i pustite nas mlađe da preporodimo Slavonski Brod - kaže Dešo u videu. Interesantno je da je Dešić osuđen na pet godina i četiri meseca zatvora zbog pokušaja pljačke banke. Naime, on je uz pomoć saradnika 2011. godine pokušao da opljačka PBZ-ovu poslovnicu u Slavonskom Brodu.

Nakon sukoba s policijom Dešić, iako ranjen, pobegao je motorom, a potom je uspeo da se prebaci u Bosnu i Hercegovinu. Videvši da mu je zbog zadobijenih rana život u pitanju, Dešić se vratio u Hrvatsku i predao brodskoj policiji. 

- Uz dužno poštovanje uskoro bivšeg gradonačelnika Mirka Duspare, u Slavonskom Brodu mnoge stvari ne štimaju. Mnoge osobe starije životne dobi, mlade osobe, puno građana su me zamolile – Ivane pomozi nam. Zašto? Slavonski Brod je jedan od najlepših gradova u Hrvatskoj što pruža ljubav, ali ne pruža kvalitetniji život i egzistenciju mladima - rekao je Dešić za portal Brodska stvarnost, a na Facebooku je nastala i grupa podrške Ivanu Dešiću-Deši za gradonačelnika koja već ima oko 1300 članova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading