(VIDEO) MI SMO BEZ STIDA I SRAMA: Hrvat podržao Srbe, pa iskritikovao svoju naciju!

Autor: Srbijadanas, Republika

Svet

22.02.2021

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok se još svima sležu utisci vezano za film "Dara iz Jasenovca", u hrvatskoj javnosti možemo da vidimo oprečne komentare.

RepublikaFoto: tiktok.com/printscreen

Kristijan, jedan od influensera iz Hrvatske na društvenoj mreži "Tik tok" osvrnuo se na preksinoćnju premijeru filma "Dara iz Jasenovca". 

I dok se još svima sležu utisci, možemo da vidimo oprečne komentare u hrvatskoj javnosti. 

Kristijan je poručio Srbima "nemojte se uopšte čuditi što ćemo danas i sutra ismejavati" jer "mi Hrvati smo inače bez stida i srama bez obzira šta se prikazivalo o Jasenovcu".

Kada su ga pratioci upitali šta misli o filmu, rekao je: 

- Film je odličan. Što se tiče prave istine o Jasenovcu, o svemu tome to je sakriveno od nas naroda. Prava istina je negde u ladici politike s jedne i druge strane. Mi Hrvati smo samo složni kad se priča o zločinima koji su počinjeni nad Hrvatima, a kad se priča o zločinima koji smo mi počinili nad drugim nacijama, to zataškavamo, to nikome ništa. 

On je u svojim izlaganjima naglasio i da je katolička crkva znala šta se događalo u Jasenovcu i da su svemu tome davali podršku. Pomenuo je i Stepinca i rekao kako i on ima "prste u ovom pekmezu, i to kakve prste".

Rekao je i da Srbija ima najlepšu zastavu trobojnicu na Balkanu i poručio:

- Svaka vam čast Srbi. Bolji ste ljudi i narod nego što sam mislio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

22.02.2021 10:08

Svaka čast care, mir i samo mir.

Vlada

22.02.2021 15:48

I covek svaka mu cast, ne zbog toga sto je hrvat pa je izkritikovao svoje, on je pre svega protiv ustastva i protiv onih u danasnjici koji to podrzavaju. On je hrvat i to stoji, ja nemam nista zajsta protiv hrvata, i jos jedanput bravo za zdrav razum, mir, ljubav, prosperitet i antimrznju medjusobnu. Dosta je bre sveg sr...a,dosta je bilo i sto je najgore i to se odnosi na obe strane nasu decu ucimo mrznji jedni prema drugima e to je ono sto je zalosno i ne shvatam takve roditelje cemu to i odakle vise zla u nama? Pa zar nije dovoljno sto je cela planeta u haosu i svakoga dana neciji najdraži umiru a pojedinci zabili glave kao nojevi i ostali u 90tim krvavim i nikada ponovljivim godinama... E zbog tih pojedinaca sa obe strane mi ne možemo dalje, trudimo se i eto kao i ovaj mlad momak zdravog razuma i sagledavanja stvari i mnogi drugi ukljucujuci i mene samog gledamo napred. Da bude svima dobro i da smo svi zivi i zdravi i da kao nauk vise nikada ne dozvolimo ona desavanja i medjupoliticka koskanja i zavade. Sve u svemu u tri reci, MIR MIR MIR. TRGNIMO SE SVI LJUDI, HAJDEMO NA BOLJE I LEPSE, DOSTA JE BILO ZLA. SEKIRE U ZEMLJU. I Pozdrav za komsije istomisljenike?