Đoković prvi put na terenu posle povrede: Mnogo sam uzbuđen!

Autor:

Sport

27.09.2019

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković će se naredne nedelje takmičiti na "Rakuten Open"-u u Tokiju, gde će nastupiti prvi put u karijeri. Prvi reket sveta je veoma uzbuđen zbog učeća na turniru u Japanu, pogotovo ako uzmemo u obzir prethodni period.

Najbolji teniser sveta

Najbolji teniser planete takođe će odigrati prvi turnir nakon što je morao da preda meč osmine finala US opena Stenu Vavrinki zbog povrede ramena.

- Ovo je prvi put za mene da se nalazim u Tokiju kako bih nastupio na "Rakuten Openu". Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da vas sve vidim tamo kako podržavate ne samo mene, već sve tenisere tokom naredne nedelje. Hvala vam- zaključio je Đoković kratak razgovor sa japanskim novinarima na njihovom jeziku.

Turnir počinje u ponedejlak, a Novak je doputovao u Tokio u petak, gde je već odradio prvi trening sa domaćim teniserom Tarom Danijelom, zanimljivo igračem koji je uspeo da ostvari najveću pobedu u karijeri upravo nad Novakom, u Indijan Velsu 2018. godine.

"Rakuten Open" nalazi se u ATP Seriji 500, a pored Novaka glavne atrakcije biće Hrvati Borna Ćorić i Marin Čilić, Belgijanac David Gofan, Kanađanin Denis Šapovalov...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading