Bolesnik: Kirjos brutalno napao još jednog tenisera!

Autor:

Sport

20.07.2019

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nik Kirjos se trenutno nalazi na odmoru na Bahamima, ali to ga ne sprečava da ulazi u nove sukobe sa svojim kolegama teniserima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Australijanac koji je na Vimbldonu takmičenje završio u drugom kolu posle poraza od Rafaela Nadala, sada je ušao u sukob na društvenim mrežama sa još jednim teniserom.

Ovog puta na njegom nišanu nisu Novak Đoković i Rafael Nadal, koje je najviše puta napadao verbalno, nego Kazahstanac Mihail Kukuškin.

Na Instagram profilu ATP nedavno je postavljeno pitanje posetiocima a tiče se upotrebe servisa "ispod ruke", nešto što je Kirijos često radio i ove sezone.

Kukuškin je odgovorio da nije za to i to je pokazao svojim sledbenicima, što je iznerviralo Kirijosa koji je to shvatio kao povod za raspravu.

- Ne brini se, momče, nisam imao potrebe tako da serviram kad sam te počistio u Dubaiju - napisao je Kirijos.

Kukuškin je našao za shodno da mu objasni svoju poziciju.

- To je bio moj odgovor na servis uopšte, nevezano za tebe. Nema potrebe da budeš grub prema drugima bez razloga - napisao je Kukuškin.

Kirijos se nije zadržao na tome.

- Nisam siguran da je podsetiti nekog na meč nešto grubo. Samo sam izrekao svoje mišljenje o našem meču i upotrebi servisa ispod ruke - poručio mu je Australijanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading