(FOTO) Možda ne briljira na terenu ali u krevetu je zver: Igrač Reala i supruga vole da se takmiče u se*su

Autor:

Sport

30.05.2020

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isko se neko vreme muči na terenu zbog povrede, ali Sara Salamo, supruga Realovog veziste je izjavila da je intimni život njenog dragog i nje u jakom takmičarskom duhu.

RepublikaFoto: instagram.com/sarasalamo
Sara Salamo

U jednoj emisiji na Španskoj televiziji se svaki gost ispituje o intimi, a atraktivna glumica i spisateljica, očekivala je pitanje. Tako je Sara rekla kako su se ona i njen dragi dogovorili da neće doći u emisiju dok ne budu imali dobar odgovor na pitanja o ljubavnom životu.

- Nismo hteli da se pojavimo u emisiji dok nismo mogli da kažemo da vodimo ljubav svaki dan - rekla je Sara pa nastavila: 

- Ali onda se dogodila moja knjiga pa to baš i nismo uspeli. Imali smo puno posla, imamo i decu, ali volimo da se takmičimo, uvek smo takmičarski raspoloženi - potvrdila je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who runs the World??

A post shared by Sara Sálamo (@sarasalamo) on Mar 14, 2020 at 4:19am PDT

Isko je zbog povrede veliki deo ove sezone ostao na klupi pa je tako do sada postigao tek tri gola. Karantin zbog pandemije koronavirusa proveo je u društvu zgodne supruge, a izgleda da je održavao barem kardio deo treninga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La mujer encapuchada iba descalza

A post shared by Sara Sálamo (@sarasalamo) on Feb 19, 2020 at 6:07am PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading