Borovčanin posle spektakla na Trgu Republike: SRBI VOLE BOKS!

Autor:

Sport

03.10.2020

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predivno veče na Trgu Republike je iza nas.

RepublikaFoto: BSS
Nenad Borovčanin

Plemenita veština je još jednom pokazala svu svoju draž, olimpijski boks živi. U organizaciji Boks saveza Srbije održan je promo meč između Crvene zvezde i Partizana. Na kraju jedna pobeda više za crveno-bele.

- Prezadovoljan sam kako je sve proteklo. Srbi vole boks. Okupili smo odlične borce iz cele Srbije, koji su zaista ostavili srce na Trgu Republike. Idemo dalje, sve za dobrobit srpskog boksa. Učinićemo sve da ukoliko epidemiološka situacija i vreme dozvoli, do kraja godine organizujemo još nekoliko promotivnih bokserskih spektakl - istakao je Nenad Borovčanin, predsednik BSS.

Među gostima bilo je puno legendi boksa, koje je predvodio Tadija Kačar, a meč su gledali Božidar Maljković, predsednik OKS, Nemanja Lalović, predsednik Svetske rvačke federacije, Nikola Penić, generalni sekretar SSAB i drugi.

Sva ova dešavanja sjajan su uvod u 2021. godinu, kada će Beograd u novembru mesecu biti domaćin Svetskog seniorskog prvenstva u boksu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading