UGOVOREN MEČ IKONA BORILAČKOG SPORTA: Mekgregor i Pakjao prave borbu u Aziji

Autor:

Sport

29.09.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl će se održati početkom naredne godine na Bliskom istoku, uz devetocifrenu zaradu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/John Locher
Meni Pakjao i Konor Mekgregor

Veliki šampioni i ikone borilačkih sportova Konor Mekgregor (32) i Mani Pakjao (31) prirediće planeti istinski spektakl i ukrstiti rukavice početkom 2021. godine na Bliskom istoku, otkriva trener MMA borca Džon Kavana. Irac je u odličnoj fizičkoj formi, te se uveliko sprema u teretani za drugi bokserski meč, i to protiv filipinskog veterana koji je u bogatoj karijeri krunisanoj sa osam šampionskih pojasa bio 71 put u ringu, uz 62 pobede, sedam poraza i dva remija. Kakav god da bude ishod borbe, Konor i Mani mogli bi da podele devetocifrenu zaradu, uglavnom od pretplate na gledanje njihovog meča.

Kavana je istakao da je posao oko organizovanja bokserskog meča između njegovog klijenta, čiji je skor u oktagonu 27-5, i Pakjaa u odmakloj fazi.

- Ima mnogo pravnih detalja koji moraju da budu definisani iza scene, kao i pojedinosti u vezi sa uslovima, ali menadžeri obojice borca pregovaraju i nemam dilemu oko toga da će ishod razgovora biti pozitivan. Točkovi su se zakotrljali, verujem da će u januaru ili februaru da se održi borba, što znači da ponovo Konora podučavam boksu, i to posle tri godine od meča sa Flojdom Mejvederom - rekao je Mekgregorov trener.

Irac je u avgustu 2017. godine boksovao protiv Amerikanca, neporaženog svetskog prvaka, i izgubio na poene. Magazin Forbs procenio je da je Makgregor od te borbe zaradio između 100 i 130 miliona dolara, a Mejveder između 250 i 280 miliona dolara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading