Maja Ognjenović upozorava pred okršaj sa Bugarkama: Pročitale su nas, to ne smemo više dozvoliti!

Autor: Tanjug

Sport

03.09.2019

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkašica Srbije Maja Ognjenović, pred četvrtfinalni meč Evropskog prvenstva protiv Bugarske, reka je da ozbiljno treba da shvate rivala bez obzira na to što su ga u grupnoj fazi već pobedili.

RepublikaFoto: Foto/FIVB
Maja Ognjenović oprezna pred četvrtfinalni meč

- Sigurno da je meč sa Bugarskom posebnog značaja. Bugarke su nam dobro poznat protivnik. Može da bude opasna stvar ako ih neozbiljno shvatimo, jer smo ih u grupi prilično lako savladale izuzev prvog seta. Mislim da treba da budemo maksimalno ozbiljne i pripremljene dočekamo tu utakmicu- rekla je Ognjenović.

Odbojkašice su u drugom kolu EP posle preokreta uspele da pobede selekciju Bugarske 3:1.

- Imaju dobre individualce i najveća opasnost preti od Elice Vasileve i srednjih blokera, koji dobro odrađuju posa-, rekla je Ognjenović, koja je istakla da se nada da će četvrfinalnom meču Srbija biti bolja nego u utakmici grupne faze.


- Mislim da ima dosta stvari koje treba da se poprave ako gledamo prvi meč. Dobro su nas pročitale, ali verujem se da ćemo biti dosta jače i bolje, nadam u prolasku u polufinale- zaključila je Ognjenović.

Meč četvrtfinala između Srbije i Bugarske igra se ove srede od 16 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading