SPORTSKI SAVEZ SRBIJE U POSETI: Apatin birao najbolje

Autor:

Sport

08.02.2019

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski savez opštine Apatin svečano je uručio priznanja najuspešnijim sportistima i sportskim kolektivima za 2018. godinu. Po oceni stručnog žirija, sportiskinja godine je šahistkinja Marina Gajčin, a najuspešniji sportista je kuglaš Strahinja Jovanić.

RepublikaFoto: Promo foto
Davor Štefanek u Apatinu

U kategoriji mladih sportista nagrađeni su rukometaš Dušan Ćeran član Rukometnog kluba „Pik“ iz Prigrevice i Noemi Heđbel članica Ženskog kuglaškog kluba „Apatin“. Za najuspešnijeg stručnjaka u sportu proglašen je Miloš Popović, trener Odbojkaškog kluba "Apatin", dok je za najuspešnijeg sportskog radnika izabrana Biljana Popović iz Ženskog kuglaškog kluba "Apatin".

Za najuspešniji sportski kolektiv u 2018. godini proglašen je Odbojkaški klub "Apatin", a najbolja sportska manifestacija je “NBC КUP” u ogranizaciji Sportskog saveza opštine Apatin. Nagradu za najuspešnijeg sportistu sa invaliditetom dobio je Damir Silađi, član Кošarkaškog kuba „Dunav“ iz Apatina.

Priznanja je dodelio predsednik Sportskog saveza Srbije i reprezentativac u rvanju Davor Štefanek koji je čestitao dobitnicima:

- Svi znamo šta je sport za našu zemlju i da su sportisti najbolji ambasadori Srbije. Zato svim najuspešnijima u Apatinu želim puno sreće. Nadam se da će u budućnosti ovaj grad iznedriti i olimpijca. Znamo šta je budućnost naše zemlje, pa vam želim da svi nastavite vredno da radite i trenirate. Čestitam najboljima u 2018. godini, samo tako nastavite.

Pored predsednika svečanosti u Apatinu prisustvovali su i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković i potpredsednik Upravnog odbora SSS Goran Grbović.

Sportiste je u ime opštine Apatin i organizatora SSOA pozdravio predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading