NIK KALATES OPREZAN PRED SRBIJU: Snažni su!

Autor:

Sport

06.09.2018

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije 13. septembra igra protiv Grčke u okviru grupe L kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Jedan od najboljih igrača "helena" Nik Kalates najavljuje dobar meč.

RepublikaFoto: Tanjug/Tanja Valič
Nik Kalates

Košarkaš Panatinaikosa premijernu utakmicu u drugom delu kvalifikacija igra protiv Srbije, a već tri dana kasnije očekuje ga duel protiv Gruzije.

- Imamo dve važne utakmice pred nama. Moramo da gledamo na te mečeve odvojeno. Srbija je jak i snažan tim. Doći će ovde, ali ćemo biti spremni za njih. Oni nas poznaju, mi znamo njih. Poznajemo se dobro. Igrali smo na različitim turnirima. Biće to dobra bitka - rekao je Kalates.

On je objasnio da se igrači nalaze u čudnoj situaciji jer se u isto vreme nalaze na pripremama i sa klubovima i sa reprezentacijom.

- Pomalo je čudno, ali to je ono što moramo da radimo. Prvo se upoznajemo sa novim saigračima u klubu, pa onda vežbamo napade u reprezentaciji, pa tamo, pa vamo. Ali dobro - rekao je Kalates.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading