Utihnuo zeleni deo Atine: OLIMPIJAKOS NAPRAVIO BREJK U OAKA ARENI!

Autor:

Sport

03.06.2018

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Olimpijakosa napravili su prvi korak ka osvajanju titule državnog prvaka, pošto su u prvom susretu savladali Panatinaikos 75:65 i to na terenu omraženog rivala.

RepublikaFoto: twitter.com/Olympiacos B.C.
Olimpijakos zadao prvi udarac u finalnoj seriji

PAO je bio bolji rival samo u prvih 10 minuta utakmice, kada su u jednom trenutku imali 10 poena prednosti, ali nisu uspeli da igru iz prvog kvartala preslikaju i na nastavak. Olimpijakos je zaigrao čvrstu odbranu, PAO se mučio za svaki poen, a na poluvremenu je bilo 32:35 za tim iz Pireja.

U trećoj četvrtini "zeleni" su držali korak za crveno-belima, pa se u odlučujući period igre ušlo takođe sa 3 poena viška za Olimpijakos.

Onda je u završnici Mancaris presudio šutevima sa daljine i tako svom timu doneo veliko vođstvo uoči nastavka serije kojim je Panatinaikos izgubio prednost domaćeg parketa.

Papanikolau je predvodio Pirejce sa 14 poena, 12 je dodao Roberts, a Mancaris 11. Dvocifren je bio još Papapetru sa 10 koševa. Naš Nikola Milutinov učestvovao je sa 4 poena i 4 skoka, ali je rano napravio pet ličnih grešaka. Kod Panatinaikosa 23 poena ubacio je Majk Džejms, dok je Singlton uz 18 poena imao i 10 uhvaćenih lopti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading