Bogdan uzbuđen zbog učešća na "Ol-staru", jedva čeka da upozna idola!

Autor:

Sport

15.02.2018

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović spreman je kao zapeta puška za učešće na "Ol-star" utakmici NBA lige, gde će nastupiti u delu pod nazivom "Zvezde u usponu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan dobio veliko priznanje pozivom na "Ol-star" utakmicu

Na tom meču Bogdan će imati priliku da upozna svog idola iz dečačkih dana - Kobija Brajanta.

- Želim da ga vidim i upoznam. On je bio moj idol u mladosti. Pratio sam ga mnogo. Hoću da vidim kako izgleda uživo ta košarkakška veliličina kao što je on. Nisam imao prilike da igram protiv njega, niti da ga uživo gledam na delu - izjavio je naš reprezentativac.

Ol star se održava ovog vikenda u Los Anđelesu, a Bogdanov meč, "Tim sveta" protiv "Mladih nada SAD" je na programu u noći između subote i nedelje.

Bogdanović je otkrio i kako prekraćuje slobodno vreme. On je otkrio novinarima da voli video-igre, u prvom redu "WarCraft", zbog čega i ima nadimak na društvenim mrežama "LeaderofHorde".

Istakao je još da mnogo voli da igra protiv Hjustona i Portlanda, a onda je i objasnio zbog čega.

- Volim da igram sa Hjustonom i Portlandom. "Rakete" imaju dva odlična beka (protiv kojih se izvrsno pokazao minule noći), ali i Nurkića, koji je sjajan u pik-en-rol igri. Kada je o Porlandu reč, tu je Klint Kapela. Uzmem Džejmsa Hardena i - kao da je sve pravo - otkrio je srpski košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading